28 Iunie 2018 publicat în Psihologie 14 share-uri

Încurajările sunt precum oxigenul pentru spiritul uman. Nu uita că poți să susții "aerul" cuiva. Încurajează-i pe cei din jurul tău, ajută-i să respire!

Trebuie să înțelegi că nici un succes nu este bazat pe munca individuală, ci pe visuri și eforturi care au fost susținute și de alții. Încurajările sunt precum aerul pe care îl respiram și provoacă cele mai mari reușite din lume, ajutându-i pe oameni să înflorească. Încurajările aduc energie pozitivă în jur, încurajările creează un spațiu benefic pentru membrii unei comunități.

Iată 3 argumente pentru care ar trebui să practici încurajarea și în același timp să te înconjori de oameni care fac acest lucru.

PSIHOLOGIA GÂNDIRII POZITIVE: ÎNCURAJAREA

Psihologie pozitivă: Încurajările ne ajută să nu renunțăm

Să renunți este cea mai mare nedreptate pe care poți să ți-o faci. Iar atunci când noi nu mai avem puterea de a crede, faptul că oameni dragi ne sunt aproape și preiau cumva din presiunea și tensiunea în care suntem, arătându-ne ceea ce noi nu mai putem să vedem, este precum aurul în viață! Încurajările ne ajută să ne recapătm puterea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Foto: Shutterstock/ Moopixel

Încurajările influențează decizii importante

Mulți oameni iau decizii importante pe baza emoțiilor. Acest lucru poate fi foarte periculos, mai ales dacă vorbim despre deciziile grăbite pe care le luăm atunci când suntem furioși. Un suflet descurajat ajunge mai des în spirale ale îndoielii și în consecință este susceptibil să ia decizii greșite. Prin cultivarea încrederii de sine, devenim mai lucizi și mai înțelepți. La încrederea de sine contribuie oamenii din jurul nostru.

Psihologie pozitivă: Încurajările ne fac oameni mai buni

Inconștient, noi vrem să împărțim totul cu cei din jurul nostru, în special cei apropiați. Când ceva pozitiv s-a întâmplat în viața noastră datorită unor sesiuni de încurajare, realizăm importanța acestui gest și vom începe să îl practicăm mai des, empatizând cu momentele mai vulnerabile prin care poate trece oricine. Vom ști, fiindcă am fost și noi acolo. Vom ști, fiindcă am simțit cum este să fii ridicat pe aripile unor cuvinte bune.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri