Cum putem scapa de stres? 5 metode simple:

Cum putem scapa de stres? 5 metode simple

Relaxeaza-te! Un exercitiu simplu de autohipnoza ne poate ajuta sa intram foarte repede si usor intr-o stare de transa hipnotica, respectiv ne va ajuta sa ne relaxam profund. Cum il punem in practica?

  • Stai confortabil pe scaun cu talpile lipite de podea.
  • Acum trage puternic aer in piept, inspirand pe nas. in acelasi timp ridica privirea, cat mai mult cu putinta in sus, doar privirea, capul ramane nemiscat. in acest fel vom ajunge cu ochii „dati peste cap”, in timp ce capul ramane in pozitie verticala, ca si cum am privi un punct interior, in crestetul capului.
  • Mentinem respiratia si numaram in minte 1, 2, 3.
  • Lasam apoi privirea sa coboare lent, foarte lent in jos in timp ce expiram lent, controlat, pe gura. Pleoapele coboara lent, in final ochii inchizandu-se lent, natural, iar respiratia devine si ea profunda si naturala.
  • Repeta de minim 3 ori sau de ori de cate ori este nevoie pentru a adanci starea de transa.
  • Atentionare! Nu face niciodata exercitii de relaxare sau intrare in transa hipnotica in timp ce esti la volan sau operezi cu diverse aparate, utilaje, etc. Alege pentru asta intotdeauna un mediu linistit, sigur, in care pe cat posibil sa nu fii deranjat cat dureaza exercitiul tau de relaxare!

Fa acest exercitiu ori de cate ori simti nevoia sa te relaxezi si destresezi, mai intai exercitiul asa cum este descris, apoi ideal ar fi sa asculti o inregistrare care sa te ajute sa te relaxezi si mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri