Majoritatea oamenilor de stiinta vor publica rezultate care nu vor iesi din tiparele conservatorismului, deoarece oamenii se sperie foarte usor de ceea ce este nou si revolutionar, iar in aceasta paradigma, stiinta nu are cum sa avanseze, ci se va invarti intr-un cerc vici

"Din punct de vedere tehnologic, masinile nu au trecut prin revolutii majore chiar in ultimele decenii, ci doar au suferit modificari la nivel de infatisare. Din acest cerc vicios vom putea iesi doar daca opinia publica va aplauda mai putin pseudo-revolutiile generate de pseudo-stiinta si va incuraja mai mult cercetarile veritabile, care vor schimba radical viata noastra, fie cu riscul de a ne scoate din zona noastra de confort”.

* Laura-Maria Cojocaru, presedinte si fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa (INLPSI) si presedinte si fondator al Asociatiei ”Generatia Iubire” este Psihoterapeut si Trainer in Programare Neuro-Lingvistica. A studiat natura mintii umane urmand 7 formari profesionale cu abordari diferite - psihoterapie integrativa, hipnoza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana, psihoterapie de cuplu si familie, psihologie clinica, neuro-programare lingvistica, terapii florale Bach, consultant Panorama Sociala. De peste 8 ani ghideaza oamenii atat in sedinte individuale cat si de grup si organizeaza cursuri si traininguri in Romania, cu scopul de a-i face pe oameni sa-si acceseze si utilizeze la potential maxim resursele interioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto homepage: joker1991 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri