31 August 2017 publicat în Psihologie 8 share-uri

Iata 7 modalitati recomandate de psihologul Dennis O'Grady pentru a iesi din starea de negativitate pe care ti-o induce cineva care comunica cu tine intr-un mod toxic.

4. Am incredere ca altii vad ceea ce vad si eu.

Cei care comunica toxic pot pacali unii dintre oameni in anumite momente, dar nu ii pot pacali pe toti oamenii tot timpul. Spune-ti: “Am incredere ca o autoritate neutra, din afara, vede ceea ce vad si eu ca se intampla.”

5. Am controlul si alung din mintea mea gandurile negative care nu imi sunt de ajutor.

Cei care comunica toxic vor sa te perpelesti si sa fii prost dispus. Spune-ti: “Am controlul si pot expulsa afara gandurile care se ingramadesc in mintea mea.

6. Pot sa ma simt confortabil cu pacea si fericirea.

Cei care comunica toxic dispretuiesc pacea si se straduiesc sa provoace neintelegeri, conflicte, separari pentru a putea controla fluxul informatiei. Spune-ti: “Ma simt din ce in ce mai confortabil cu pacea si fericirea!”

7. Ma mut din fagasurile mentale.

Cei care comunica toxic nu au cuvantul final, caci le poti permite gandurile negative care iti trec prin minte sa se sfarseasca. Spune-ti: “Ma mut cu usurinta din fagasurile mentale in care ma gasesc astazi!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Sursa: www.drogrady.com

Foto homepage: Roman Samborskyi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri