Ne va prezice oare Facebook cu cine sa ne cuplam? El masoara doar variabile psihosociale, nu poate masura sufletul!

Inteligenta artificiala se poate implementa, intr-adevar, in actiunile noastre curente, dar este imposibil sa anticipezi afinitatile sufletului. Sufletul uman nu poate fi cantarit sau cuantificat, iar o relatie intima nu se bazeaza doar pe interese sociale,

"Daca vreti sa cunoasteti cu adevarat un om, iesiti din mediul online. Intalniti acea persoana undeva, la o cafea, intr-un parc. Simtiti energia persoanei, ascultati-i vocea, priviti-va in ochi. Abia atunci puteti spune ca incepeti sa cunoasteti persoana cu care vorbiti. Abia atunci puteti incepe sa claditi baza unei prietenii sau a unei relatii. Lasati ecranele si iesiti in lume! Cunoasteti oamenii asa cum sunt ei, fara filtre, fara imbunatatiri, cu momente bune si cu momente mai putin bune. Creati relatii autentice si veti putea simti cu adevarat fericirea si implinirea care vin din asta!"

** Andra Tanasescu, vicepresedinte al Asociatiei ”Generatia Iubire” si al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica INLPSI, este Psiholog, Trainer NLP si Consultant Panorama Sociala. A urmat studiile in psihologie, avand formarea in terapia de cuplu si familie. Cu experienta de instructor de dans, fiind atrasa de conexiunea dintre minte, emotii si corp, urmeaza o formare in terapia prin dans si miscare. Dupa ani de experienta in training si sustinerea evenimentelor corporate, ofera prin imbinarea psihologiei, cu NLP-ul si tehnici de constientizare si conectare corporala, o experienta completa de auto-cunoastere si evolutie personala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto homepage:  karen roach /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri