10 August 2017 publicat în Psihologie 32 share-uri

'Femeia mileniului trei' este cea mai complexa fiinta care a trait vreodata pe aceasta planeta, deoarece este mereu atenta la orice detaliu si isi ordoneaza viata chiar mai bine decat cei mai organizati profesionisti.

Psihologul Lenke Iuhos: - sfaturi pentru femeia mileniului III

2. Iubeste-te! “Nu este un gest egoist daca invatam sa ne iubim mai multe pe noi. Doar asa putem avea armonie cu corpul nostru. Accepta-l, gandeste-te pozitiv la el, rasfata-l, da-i calitate prin hainele pe care le porti, cu o atitudine naturala. Toate acestea iti vor da un aport de confort psihic. Te ajuta sa fii Tu!”, afirma psihologul Lenke Iuhos.

3. Lucreaza cu tine! “Proiecteaza-ti in fiecare dimineata ziua, imagineaza-ti cum ai vrea sa decurga ea. Totul trebuie sa porneasca zilnic de la tine, gandurile tale sa nu ramana doar un glas interior, da-le viata. Vrei sa gatesti ceva bun? Fa-o cu placere! Vrei sa te intelegi bine cu sotul tau? Fa-ti timp pentru el! Vrei sa ai armonie in relatiile cu copii tai? Faceti programe impreuna! Vrei sa arati bine? Ocupa-te de elementele mici care te contureaza! Invata sa tii mult la igiena ta, alege-ti tinute optime pentru tine, deoarece corpul tau va reactiona, te va rasplati cu aprecieri. Te ajuta sa fii o persoana vie!”, explica Lenke Iuhos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

4. Fa sport, fii atenta la alimentatie! “Sportul si alimentatia sanatoasa ar trebui sa fie primordiale pe lista ta de prioritati. Fa sport cand simti ca ceva nu e placut la tine, astfel vei simti ca te respecti, te va motiva in adoptarea unui stil de viata sanatos. Respectandu- te, ii vei respecta pe cei din jurul tau. Te ajuta sa fii prezenta in prezentul tau feminin!”, spune specialista.

5. Fii atenta ce comportament abordezi! „Invata sa iti formezi un portofoliu optim de atitudini, reactii si comportamente specifice statutului pe care-l ai in diversele medii in care te invarti. Aici, autocunoasterea face diferenta intre femeia de acasa, de la locul de munca si cea din societate. Femeia care e multumita de ea, nu doar in vorbe, e fericita, are un echilibru fara margini. Radiaza liniste sau energie plina de feminitate, atunci si unde trebuie. Te ajuta sa fii selecta cu tine!”, este de parere specialista in psihologie, Lenke Iuhos

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Împreună în arte și simțiri

6. Fii deschisa la nou! “Depaseste stereotipurile si prejudecatile, deoarece te fac prizoniera acelor modele de viata si, fara sa observi, devii pasiva. Prin deschidere fata de noutati, te ajuti sa nu pierzi acel moment optim care poate sa-ti dea o idee productiva, un loc de munca la care visezi sau barbatul pe care-l cauti”, conchide psihologul Lenke Iuhos, specialist in relatii de cuplu.

foto By CREATISTA / shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri