30 Octombrie 2015 publicat în Psihologie 35 share-uri

30 de ani este momentul cand iti iei cu adevarat viata in propriile maini si nu te mai simti doar un pion neinsemnat pe o tabla de sah invizibila. Pentru tine ce s-a schimbat in decursul anilor? Ce te face sa te simti mandra de anii pe care i-ai parcurs si multumita de varsta pe care o ai?

5. La 30 de ani nu mai sufar din cauza despartirilor

In primul rand pentru ca am devenit constienta ca oamenii vin si pleaca in vietile noastre si aceasta este o lege universala. Fiecare are propriul drum, fiecare are propria viata.

Ne intersectam uneori, atunci cand avem nevoie unii de altii, cand avem sa ne dam lectii de existent, dar daca cineva urmeaza alt curs, inseamna ca asa trebuia sa fie si ca probabil, nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda si nu este nimic gresit in asta. De asemenea, noi si noi oameni apar in vietile noastre si ei raspund nevoilor de interconexiune pe care le avem in acel moment al trecerii noastre prin viata. Si mai mult decat atat, nu imi ramane decat sa ma bucur de prieteniile de cursa lunga si de legaturi frumoase, care ma invata mai mult despre a fi om.

6. La 30 de ani ma simt in conexiune cu sexualitatea mea

Si ma bucur ca pot sa ma bucur de aceasta posibilitate de viata. Cred ca energia sexuala este una dintre cele mai magice din lumea noastra, cred ca fiecare avem dreptul sa ne bucuram de ea si ca e minunat sa descoperi libertatea pe care ti-o da.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Stiu acum ca si pentru femei, asa cum este pentru barbati, sexualitatea este un aspect la fel de important, un agent la fel de dinamic si ca e un drept pe care il avem din nastere sa ne bucuram de ea.

Foto: Shutterstock.com; racorn

7. La 30 de ani poti sa descoperi masculinitatea in diverse forme

Ayyyy! Am sa renunt aici la tonul grav, pentru a-mi exprima mai degraba entuziasmul. Da, odata ce iti recastigi dreptul de fi o fiinta umana care simte atractii, e nemaipomenit sa poti sa te intalnesti cu barbati de diferite varste. La 30 de ani e la fel de usor sa ai un iubit de 23 sau 25, cum este sa ai un iubit de 36-38, sau mai mult. Observi diferente de inter-relationare si conexiune, iar aceste experiente te imbogatesc, sau cel putin te fac sa zambesti.

8. La 30 de ani prieteniile cu barbatii sunt profunde

Si se bazeaza pe multa daruire, apreciere si respect reciproc. Acum ceva vreme credeam ca astfel de legaturi nu sunt plauzibile, dar la 30 de ani, atunci cand stii ca iubirea romantica implica un tip de conexiune extrem de profund, o atractie pe care oamenii de stiinta inca se chinuie sa o decodifice, nu iti ramane decat bucuria de a explora legaturi profunde si in alte moduri. Iar fara astfel de legaturi, cu siguranta, viata ar fi mult mai saraca.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

9. La 30 de ani stii ca visurile pot deveni realitate

Nu am intalnit nici macar o persoana in jurul meu care sa nu imi demonstreze ca prin pasiune, munca si incredere in visul sau, acesta nu este realizabil. Si nimeni nu ma poate convinge de contrariu. Visurile devin realitate, iar la 30 de ani este cel mai bun moment pentru noi idealuri, nu?

10. La 30 de ani iti iei viata in propriile maini

E un moment cand constientizezi ca ai crescut, ca nu mai esti copilul vulnerabil si ca de acum, este timpul sa faci tu insuti/sati ceva pentru propria siguranta si stare de bine. La 30 de ani te opresti din a mai arunca vina pe cei din jur pentru nefericirea ta si stii ca, asa cum s-a intamplat de fiecare data, doar tu ai fost cea care a stiut sa isi intinda o mana de ajutor. Da, 30 de ani este momentul cand iti iei cu adevarat viata in propriile maini si nu te mai simti doar un pion neinsemnat pe o tabla de sah invizibila. Cand iti asumi alegerile pe care le-ai facut si cand stii cu claritate pe ce drum vrei sa o iei de acum incolo…

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Si poate ca lista asta a bucuriei de a fi la 30 de ani, este interminabila? :)

Foto homepage: Shutterstock; Kinga


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri