3 Noiembrie 2015 publicat în Psihologie 24 share-uri

Afla cum sa depasesti situatiile conflictuale prin Comunicare Eficienta si Ascultare activa:

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de vinri, 6 noiembrie, ora 19:00, la atelierul Cum sa Comunicam Eficient, sustinut de psihologul si specialistul in comunicare Claudia Desjardins. Afla cum sa depasesti situatiile conflictuale prin Comunicare Eficienta si Ascultare activa.

Cele mai multe conflicte pornesc de la Comunicare, insa este adevarat si ca mare parte dintre conflicte pot fi rezolvate numai prin Comunicare adecvata.

Comunicarea este cea care ne permite sa invatam, sa devenim constienti de noi insine dar si de ceilalti, ea stand la baza relatiilor umane. Abilitatile dezvoltate de comunicare ne ajuta sa avem relatii sanatoase cu ceilalti, sa avem un job mai bun (studiile arata ca abilitatile de comunicare reprezinta unul dintre cei mai importanti factori ai reusitei profesionale), sa ne facem cunoscute ideile, sa fim apreciati.

Comunicarea este o arta iar daca intelegem care sunt avantajele aduse de aceasta, daca invatam care sunt bazele comunicarii, daca nu uitam sa fim sensibili la nevoile celorlalti dar sa fim atenti si la ale noastre, atunci putem spune ca am adus arta mai aproape de sufletul nostru. :)

De ce sa vii? - Atelierul nostru te poate ajuta sa imbunatatesti relatiile cu ceilalti prin comunicare eficienta, iti poate creste abilitatile de comunicare si consolida increderea in sine.

Pe parcursul celor 5 intalniri vei invata care sunt diversele forme de comunicare, vei descifra mesajele comunicarii nonverbale si vei cunoaste strategii de transformare pozitiva a conflictelor. De asemenea, vei cunoaste ce mecanisme psihologice sunt implicate in comunicarea ineficienta si in cea agresiva.

Atelierul se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa afle care sunt regulile esentiale ale comunicarii cu ceilalti, fie ca sunt parteneri de cuplu, colegi, prieteni, parinti sau copii.

Lector: Claudia Desjardins
Data incepere: 6 noiebrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5
Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri