25 Septembrie 2015 publicat în Psihologie 1073 share-uri

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala.

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala. Faceti-l si voi caci o sa ofere perspective noi asupra personalitatii voastre:

Testul podului

Foto: sad444 / Shutterstock

Un pod foarte ingust se intindea peste un rau. Intr-o zi, o capra care traversa podul s-a intalnit cu o alta capra chiar in mijlocul podului. Nu exista suficient de mult loc incat sa treaca amandoua.

Ce crezi ca s-a intamplat? Care dintre urmatoarele situatii ti se pare ca fiind cea mai plauzibila? (atentie, trebuie sa alegi doar una dintre ele):

SITUATIA 1: Una dintre capre s-a intors de buna voie la capatul podului si a lasat-o pe cealalta capra sa treaca.

SITUATIA 2: Cele 2 capre s-au luat la cearta si, dupa cateva runde de confruntari, capra cea mai puternica a fortat-o pe cealalta sa renunte si sa se intoarca din drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

SITUATIA 3: O capra s-a intins pe pod si cealalta capra a pasit usor peste ea.

SITUATIA 4: Cele doua capre s-au luat la harta si amandoua au cazut de pe pod, in raul de dedesubt.

SITUATIA 5: O capra s-a intors din drum si a asteptat ca cealalta capra sa ajunga la capatul podului, unde se afla si ea; atunci, in loc sa o porneasca in cealalta directie, a ramas sa pasca alaturi de noua sa prietena.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri