25 Septembrie 2015 publicat în Psihologie 1073 share-uri

Acest test simplu si aparent amuzant a cucerit intreg internetul. Mai este cunoscut si sub numele de Testul Podului si este de fapt un test complex de psihologie relationala.

Interpretarea rezultatelor

Foto: ALEXEY GRIGOREV / Shutterstock

Daca ai ales situatia 1:

Este o persoana flexibila, altruista si cu capul pe umeri. Preferi sa cedezi tu decat sa aveti de pierdut amandoi. Consideri ca exista o solutie rationala pentru orice problema a vietii si esti dispusa sa faci compromisuri si concesii pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Chiar daca uneori poate parea ca renunti prea usor in favoarea altora, tu stii ca iti vei atinge obiectivul atunci cand va veni momentul potrivit.

Daca ai ales situatia 2:

Esti o persoana puternica, sigura pe ea, insa ai o abordare usor extremista asupra vietii. Pentru tine nu prea exista o cale de mijloc si iti doresti “totul sau nimic de la viata”. Stii ce vrei, cum vrei si nu lasi pe nimeni sa iti amane planurile. Iti place sa castigi si iti place sa castigi cu orice pret. Vrei sa ai intotdeauna dreptate chiar daca acest lucru ii poate afecta pe cei din jurul tau. Iti plac confruntarile si sa ai tu ultimul cuvant. Nu iti place sa ti se spuna ce sa faci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Daca ai ales situatia 3:

Esti o persoana pacifista, diplomata si extrem de ingenioasa. Iti pasa de cei din jur si iti doresti sa fie toata lumea multumita si fericita. Gasesti intotdeauna solutii inteligente la problemele vietii si actionezi inspre binele comun. Crezi in spiritul de echipa si nu esti egoista. Daca iti doresti ceva extrem de mult, vei obtine acel ceva fara a a le face rau celor din jur. Intelepciunea si perspicacitatea ta te ajuta sa eviti confruntarile. Chiar daca unii iti reproseaza ca nu ai spirit competitiv, tu in realitate ai o stima de sine ridicata. Nu ai nevoie sa demonstrezi nimanui nimic caci stii sa te autoevaluezi si stii ca esti o persoana valoroasa. Acest lucru te ajuta sa ai un suflet cald si sa fii saritoare si cu altii.

Citeste continuarea rezultatelor pe pagina urmatoare ►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri