15 Mai 2014 publicat în Psihologie 22 share-uri

Cauti validare in relatie? Iti tai craca singura de sub picioare in relatii?

Stiu, este greu sa auzi asta. Daca el nu este in relatie si tu esti, daca tu continui sa investesti si el nu, singurul lucru pe care il va valida este capitolul de credinte negative despre tine. Cauti validare de la cineva care prin natura sa te invalideaza prin actiunile sale si prin tipul de relatie pe care il aveti.

Cel mai usor de aratat paradoxul este descrierea dinamicii: Tu il cauti activ si experimentezi relatia despre care zici ca nu o doresti. Investesti emotional in relatii pe care nu le doresti. Il doresti pe el, dar nu in ‘pachetul’ in care a venit. Doar cateva mici schimbari are nevoie… Multe din contradictiile tale reies din a nu actiona. Cand realizezi ca interesul tau nu este acelasi si din partea lui, totusi te angajezi in ideea unei relatii si sa te simti respinsa, traind intr-o fantezie.

Drama nu este dragoste, Suferinta nu este dragoste. Drama este drama. Suferinta este suferinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Cu drag!

Un articol de MIHAELA IORDACHE, psiholog

https://insightpsy.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri