27 Ianuarie 2014 publicat în Psihologie 5 share-uri

Candva, demult, toate sentimentele si emotiile au plecat in vacanta pe o insula. Fiecare, in functie de natura ei s-a distrat si simtit bine, rasfatandu-se sub cerul senin si insorit.

Cand a coborat de pe barca, Iubirea a intalnit-o pe Cunoastere care tocmai acostase si ea. Inca surprinsa, Iubirea intreaba: “Cunoastere, cine este cel atat de generos care mi-a oferit o sansa cand nimeni altcineva nu a vrut?”
Zambind cu calm, Cunoasterea raspunde: “ Oh, acela este Timpul.”
“ Si de ce ar opri Timpul ca sa ma duca intr-un loc sigur?”, se intreba cu voce tare Iubirea. Cunoasterea zambi din nou, de data aceasta cu intelepciune: “ Pentru ca doar Timpul iti cunoaste cu adevarat esenta si te-ai nascut odata cu el!”

Mesajul acestei povesti este ca subapreciem iubirea catre noi si ceilalti, in favoarea prosperitatii. Chiar si in fericire sau tristete, uitam cum sa traim iubirea. Insa cu timpul toti oamenii incep sa realizeze importanta iubirii si majoritatea isi doresc pe patul de moarte un singur lucru: sa se simta iubiti!
Nu uita timpul tau merge impreuna cu iubirea ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

***

Oana este psihoterapeut in cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009.Este specializata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar in ultimii ani s-a concentrat, cu predilectie, asupra laturii de preventie si mai ales de promovare a sanatatii mintale. In anii anteriori a fost cooptata in echipa de consultanti a companiei Result Development unde a acordat consultanta atat clientului intern cat si clientului extern. Tot aici a ocupat pozitia de business developer. Printre cele mai importante responsabilitati s-a numarat consultanta in comunicare, recrutare, conceperea si asistarea la assesment center, activitati specifice de dezvoltare antreprenoriala etc..


In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.


A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?


Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri