27 Ianuarie 2014 publicat în Psihologie 5 share-uri

Candva, demult, toate sentimentele si emotiile au plecat in vacanta pe o insula. Fiecare, in functie de natura ei s-a distrat si simtit bine, rasfatandu-se sub cerul senin si insorit.

de Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro

___________

Insa cand distractia era in toi a sosit pe neasteptate un avertisment de vreme rea si furtuna si toate emotiile si sentimentele au fost sfatuite sa evacueze insula.

Anuntul insa, a cauzat panica si fiecare a inceput sa alerge catre o barca si precum in cazul Titanicului, fiecare era preocupat sa se salveze pe sine.

Cu toate acestea, Iubirea nu s-a miscat suficient de repede pentru sine. Erau asa de multe de facut... insa pe masura ce cerul devenea din ce in ce mai amenintator, Iubirea a realizat ca nu mai este timp si trebuie sa plece. Dar cu ce sa se mai salveze? Toate barcile fusesera luate!

Mergand pe mal, Iubirea vede Prosperitatea trecand intr-o barca luxoasa si punandu-si mainile palnie striga catre aceasta: “Prosperitate, vrei te rog sa ma iei in barca ta?”
“Nu”, a raspuns Prosperitatea, “barca mea este plina de lucruri pretioase si nu pot risca sa se scufunde. Nu mai e loc si pentru tine.” Si a plecat mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Nu dupa mult timp, Orgoliul a trecut pe acolo intr-o barca superba. Din nou Iubirea a strigat de pe mal: “Ma ajuti te rog, Orgoliule? Sunt blocata aici si nu pot pleca. Ia-ma cu tine, te rog!”
Uitandu-se in urma, Orgoliul i-a strigat peste umar Iubirii: “Nu, nu pot sa te iau cu mine. Abia mi-am curatat barca si nu am de gand sa o murdaresc cu picioarele tale pline de nisip!”

Tristetea a trecut pe acolo dupa o vreme si Iubirea din nou a strigat dupa ajutor. Dar fara niciun rezultat: “Nu, nu pot sa te iau cu mine. Sunt asa de trista...Vreau sa fiu singura!”, ii spuse Tristetea.

Cand Fericirea si-a facut aparitia pe acolo, Iubirea s-a luminat putin si a strigat plina de speranta dupa ajutor. Dar Fericirea era asa de preocupata in euforia ei, incat nici nu a remarcat prezenta Iubirii care ii facea semne de pe mal.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Iubirea incepu sa se simta agitata si nedorita, cand cineva a strigat: “Vino Iubire, te iau eu cu mine in barca”. Iubirea nu stia cine putea fi, vazand barca imensa in care naviga, dar a sarit bucuroasa la bord simtindu-se eliberata de grija si stiind ca acum va ajunge la loc sigur.

Foto articol: mare pictura abstract via Shutterstock.com

Foto interior: legenda dragostei - trandafir, condei si hartie veche via Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri