11 Aprilie 2013 publicat în Psihologie 3 share-uri

Designerul Lorand Coza din Baia Mare a initiat un proiect prin care incearca sa elimine discriminarile fata de femeile cu forme. 'Frumusetea are forme' este, asa cum spune el, un razboi declarat 'incriminatorilor de frumusete'.

Motivul este unul personal. Designerul vestimentar a impartasit cititorilor REALITATEA.NET ce l-a determinat sa promoveze un astfel de proiect.

Campania "Frumusetea are forme" initiata de designerul Lorand Coza din Baia Mare incearca sa schimbe prejudecatile oamenilor in legatura cu femeile care au cateva kilograme in plus. "Frumusetea are forme" a ajuns deja la a doua editie, iar anul acesta la eveniment va participa si Dana Savuica.

Designerul spune ca ideea proiectul i-a venit pentru ca el insusi a fost victima discriminarii. "De mic am suferit, indirect, din cauza discriminarii aduse persoanelor cu forme, pentru ca sora mea, mama mea si bunica erau mai plinute. Ma luam mereu de cei care le ironizau si nu eram de acord cu acest principiu. Dupa ani buni, intamplarea a facut ca si eu sa ma ingras si sa cad victima rautatilor oamenilor", a povestit designerul Lorand Coza pentru REALITATEA.NET.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri