27 Martie 2013 publicat în Psihologie 81 share-uri

Medicina holistica este un concept stravechi, explorat in zilele noastre inclusiv de catre medicina alopata, prin ramura mai noua a psihosomaticii. La baza ei sta ideea conexiunii permanente dintre trup, minte si suflet, intre cele trei niveluri existand mecanisme complexe de interdependenta.

4) Bolile respiratorii

Bolile aparatului respirator pot indica o utilizare defectuoasa a energiei fizice, precum si refuzul de a lasa viata sa curga libera prin noi. Spre exemplu, in cazul pneumoniei, este vorba despre oboseala acuta pe care persoana o resimte in fata vietii si a responsabilitatilor de zi cu zi, precum si de lipsa profunda a sentimentului de bucurie din viata sa.

Daca avem guturai, acesta poate fi corelat cu o stare de teama, confuzie sufleteasca sau culpabilitate. Este posibil sa nu dorim sa ne urmam intuitia intr-o anumita situatie, fiind deranjate de ceea ce simtim fata de o anumita persoana sau fata de un anumit eveniment din viata noastra.

5) Bolile cardiace

Problemele la inima sunt legate de primirea si transmiterea corecta a energiei iubirii. De cele mai multe ori, persoana afectata nu isi asculta inima, reprimandu-si in mod constant emotiile si sentimentele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

De asemenea, persoana care are probleme la inima poate simti ca problemele de zi cu zi o absorb in totalitate, rapindu-i din entuziasmul vietii. Insa, pana la urma, in noi insene sta puterea de a darui iubire si de a gasi motive de bucurie in tot ceea ce ne inconjoara.

6) Durerile de spate

Durerile de coloana indica faptul ca ne simtim ca si cum am toate greutatile vietii, sau ca si cum am fi lipsite de sustinere afectiva ori .

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri