Doar pentru ca nu ne place sa fim criticati nu inseamna ca nu putem invata sa ne descurcam cu asta.

Citeste si articolul: De ce sunt atatea persoane care se irosesc si cum sa nu fii una dintre ele

Alege-ti bine oamenii in preajma carora iti petreci ziua. Evita-i pe morocanosii care mereu se plang de cate ceva, ca si pe barfitori. Avem nevoie de oameni pentru a evolua, pentru a trai, pentru a simti, pentru a avea SUCCES! Oricare ar fi obiectivele tale!

Unii oameni interactioneaza cu altii din interes, unii din nevoie, altii din pura dependenta, din dorinta de a nu se mai simti singuri, unii din iubire si din multe alte motive. Ii putem intelege pe ceilalti indiferent de motiv si ne putem usura unii altora vietile daca tinem cont de cateva lucruri marunte, dar cu un impact urias asupra noastra a tuturor.

Intotdeauna vor exista diferente intre oameni. Fie ca e vorba de rasa, de sex, de preferinte religioase, de apartenenta la o comunitate sau alta, de gusturi sau de conceptii de viata, cu totii suntem diferiti.

Tu cum te descurci cu criticile? Impartaseste-ne si noua din experientele tale, lasand un comment mai jos.

Pana data viitoare traieste fiecare zi cu pasiune,
Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de success pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri