Doar pentru ca nu ne place sa fim criticati nu inseamna ca nu putem invata sa ne descurcam cu asta.

Cauta sfaturi pe baza carora poti incepe imediat sa actionezi. Ti-a spus vreodata cineva (un profesor, un sef, un prieten) ca ceva ce ai facut tu "pur si simplu nu e destul de bine"? Acesta este cel mai rau mod de a critica. Nu poti progresa daca nimeni nu iti da un sfat cum ai putea sa faci asta. Trebuie sa cauti inauntrul tau motivele pentru care nu te descurci destul de bine intr-un anumit domeniu. Afla exact ce ai de facut pentru a deveni mai bun, spre exemplu poate ar trebuie sa iti imbunatatesti competentele editoriale sau sa faci un curs de vorbit in public.

2. Fii atent la sfaturile care se repeta.

Daca primesti critici de la mai multe persoane de incredere, e posibil sa primesti acelasi sfat de mai multe ori. Exact asupra acelor aspecte va trebui sa te concentrezi mai intai, altfel risti sa fii criticat la nesfarsit pentru un singur neajuns, pana cand in final vei incerca cumva sa indrepti situatia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

3. Nu incerca sa imbunatatesti toate aspectele vietii tale in mod egal.

S-ar putea sa auzi din intamplare parerea cuiva care tie ti se pare o persoana de incredere, insa instinctul tau sa-ti spuna ca e o prostie.

Urmeaza-ti instinctul in acest caz! Este evident ca nu ai timp sa iti indrepti toate neajunsurile, asa ca trebuie sa iti alegi bataliile. Concentreaza-te pe problemele care ti se par tie importante. Pastreaza pentru mai tarziu sfaturile lipsite de importanta, iar pentru prezent creaza un plan de bataie care sa te multumeasca pe tine, in primul rand.

4.Incearca din nou.

Nu este nicio problema daca ai esuat prima daca cand cineva te-a criticat. Ai primit sfaturi cum sa iti imbunatatesti performanta pe viitor, ti-ai facut propriul plan de actiune, trebuie doar sa mai incerci o data. Cel mai bine se invata prin incercari, asa ca, daca e posibil, cere parerea aceleiasi persoane ca si prima data. Daca primesti noi sfaturi pentru a progresa, atunci stii ca esti pe drumul cel bun.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cel mai important lucru este sa nu lasi criticile sa te descurajeze

Este usor sa te incurci in itele complicate ale dezvoltarii personale. Vor fi momente cand vei simti ca nu vei ajunge niciodata acolo unde vrei, sau ca e prea mult de invatat. Toata lumea a fost incepator la un moment dat. Nu te lasa descurajat in aceasta calatorie, cu bucura-te de ea si de ceea ce faci, avand siguranta ca devii din ce in ce mai bun!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri