9 Octombrie 2012 publicat în Psihologie 22 share-uri

Daca ai impresia ca toate persoanele din jurul tau sunt mai puternice, mai inteligente ori mai descurcarete decat tine, este posibil sa suferi de afectiunea psihologica cunoscuta sub denumirea de COMPLEX DE INFERIORIATE.

Sfat: Concentreaza-te asupra calitatilor pozitive pe care le detii.

Lasa deoparte toate defectele pe care crezi ca le detii si concentreaza-te asupra calitatilor si a lucrurilor la care te pricepi foarte bine. Uita ca exista situatii in care nu te descurci, lucruri pe care nu pori sa le faci ori oameni carora iti este rusine sa le spui parerea ta sincera. Uita de complexul de inferioritate.

Concentreaza-te asupra pozitivului din viata ta, bucura-te de calitatile tale si vei incepe in cel mai scurt timp sa te simti excelent in propria piele! Astfel, cei din jurul tau se vor lasa vrajiti de calitatile pe care le detii, le vor aprecia la adevarata valoare si nu se vor lasa influentati de defecte. Cu totii avem defecte. Suntem oameni. Asadar, pentru a depasi complexul de inferioritate este esential sa te cunosti in profunzime si sa iti exploatezi atuurile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Sfat: Inspira-te!

Stiai ca peste jumatate din cei mai interesanti si de succes oameni de pe aceasta planeta aveau o slabiciune ori simteau o neputinta care insa nu a stat deloc in calea lor spre afirmare? Cu alte cuvinte, unii dintre cei mai influenti oameni din lume sufereau de complexul inferioritatii. Pentru a te inspira, citeste biografiile ori cartile scrise de personalitati demne de urmat precum Helen Keller sau uita-te la filme care iti pot oferi adevarate lectii de viata. Vei fi surprins sa aflii ca succesul nu este doar al oamenilor destepti sau puternici. Succesul poate fi al tau in momentul in care decizi sa lupti pentru el!

Image © Shutterstock - 59837359

Fiecare sfat dintre cele patru te va ajuta sa scapi de complexul de inferioritate si sa te bucuri de o viata frumoasa, incununata de succes!

Foto homepage: Shutterstock.com

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri