19 Septembrie 2012 publicat în Psihologie 25 share-uri

Ce numesc eu somnambul treaz? - acei oameni care isi traiesc viata intr-o stare inconstienta. A fi constient nu inseamna sa fii fizic treaz. Multi oameni in jurul nostru sunt fizic treji, insa traiesc intr-un mod inconstient.

Ai o directie concreata pentru viata ta? Care sunt obiectivele si visurile tale pe termen lung in ceea ce priveste cariera, sanatatea, relatiile, bunastarea si spiritualitatea ta?

Le urmaresti in mod activ? Sau le tii doar blocate acolo intr-un sertaras al mintii tale?

Ce numesc eu somnambul treaz? – acei oameni care isi traiesc viata intr-o stare inconstienta. A fi constient nu inseamna sa fii fizic treaz. Multi oameni in jurul nostru sunt fizic treji, insa traiesc intr-un mod inconstient.

Ei arata ca si unul dintre noi. Ma refer la acei care nu au nici o claritate asupra vietii lor. Sunt aceia care traiesc din inertie in fiecare zi fara a se gandi la viitor, fara a avea in minte cea ce isi doresc ei de la viata.

Daca le pui intrebi mai profunde despre viata lor nici nu stiu ce sa iti raspunda. In fiecare zi alearga sa faca diferite activitati cotidiene: se trezesc, merg la serviciu, cumparaturi, televizor, internet, petreceri in weekend si cam atat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Sunt prea prinsi in activitatile de zi cu zi ca sa se mai gandeasca si la tabloul de ansamblu.

Multi dintre ei nici nu vor sa se gandeasca. Le este frica sa stea de vorba cu ei insisi. Le este teama de ceea ce ar putea sa afle. Le este teama pana si sa admita faptul ca ei nu sunt impliniti, ca nu asta isi doresc de la viata.

Din pacate scoala, societatea, media asta ne invata ca este reteta ideala. Ne spala creierul si ajungem niste sclavi ai societatii. Traim pentru a merge la serviciu si a ne putea plati ratele.

Dar tu nu trebuie sa fii unul dintre ei. De ce? Pentru ca te voi face constient ca viata este mai mult de atat si pentru ca daca vrei sa obtii mai mult de atat trebuie in primul rand sa devii constient si apoi sa vrei sa schimbi ceva.

Cum afli daca esti un somnambul treaz?

Mai jos ai 8 semne prin care poti sa recunosti daca esti sau nu un somnambul treaz.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte
  • 1. Nu esti constient de imaginea de ansamblu a vietii tale.
  • 2. Nu te aliniezi cu adevaratul tau scop.
  • 3. Viata ta este pe pilot automant.
  • 4. Ziua iti este umpluta de activitati fara valoare.
  • 5. Esti pasiv in ceea ce priveste viata ta.
  • 6. Nu gasesti timpul necesar pentru lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat.
  • 7. Nu esti constient de emotiile si de gandurile tale.
  • 8. Esti lipsit de motivatie si ambitie.

Stiu ca traim intr-o societate care asta ne invata sa facem. Stiu cat de agitata este viata ta si cat de ocupat poti fi cu treburile de zi cu zi. Insa intelege ca viata este mult mai mut de atat! Ceea ce e cu adevarat important e dincolo de limitele pe care tu singur ti le pui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri