3 Iulie 2012 publicat în Psihologie 20 share-uri

Care sunt punctele slabe si cele forte ale unei Relatii Identice, relatia in care partenerii au un profil de personalitate asemanator?

“Iubirea este precum o oglinda. Cand iubesti pe cineva devii oglinda lui si el devine oglinda ta. Si reflectand unul altuia iubirea, vedeti impreuna infinitatea”. - Leo Buscaglia

La inceput, iubirea este o oglinda splendida. Perfecta prin ea insasi. El se vede prin ochii tai, tu te vezi prin ochii lui. Iubirea voastra pare splendida, iar cand te uiti la oglinda voastra, te uiti cu ochi luminosi, incarcati de admiratie, mandra ca ai facut alegerea perfecta In primele saptamani, luni, chiar ani si chiar si la mai mult timp dupa vezi doar partea stralucitoare si frumoasa a oglinzii. Il intelegi. Te intelege. Intre voi doi exista o intelege totala. Te cunoaste poate mai bine decat te cunosti tu pe tine insati. Aveti atat de multe in comun. Poate chiar totul… Discutiile intre voi sunt o placere cu care v-ati imbata pana in zorii zilei… Va simtiti binecuvantati si norocosi ca ati intalnit o persoana care sa va semene atat de mult si sa va inteleaga. De putine ori in viata dai peste oameni care sa-ti vada atat de bine sufletul, sa-l inteleaga si sa doreasca sa-l oblojeasca…

Cei mai multi te fac sa-l retragi si odata cu retragerea lui apare si retragerea dorintei de a-l deschide… Tu si el… va descoperiti cu ochi uimiti si surprinsi ca puteti intalni o persoana atat de asemanatoare voua… Aveti atatea opinii comune, atatea idei de impartasit… In fata lui, nu te jenezi sa spui ceea ce vrei. In fata ta, el nu se jeneaza sa-ti arate cum este, cine este, ce este. Descoperi pe zi ce trece ca visurile tale au multe intersectari cu visurile lui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Prin instinct, stii ce gandeste celalalt. Nu este deloc greu nici pentru celalalt sa intuiasca ce gandesti tu. Prioritatile voastre se afla cam pe aceeasi lungime de unda. Aveti multe valori pe care le impartasiti. Va doriti acelasi lucru. In el te vezi pe tine insati. El se vede in tine. Partea intunecata a oglinzii nu exista, nu se vede sau pare insignifianta. Iubirea voastra este un copil frumos si inocent care se vrea crescut in armonie si intelegere. Nu sunt conflicte majore, nici discutii in contradictoriu, nici nori negri asupra relatiei tale. Sau cel putin asa crezi. Atunci cand te mariti cu oglinda ta, te astepti sa nu fie. Te astepti sa fie cer senin, iubire cat un soare si armonie cat orizontul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri