Viata, cu bune si cu rele, trebuie traita din plin. Viata trebuie experimentata. Viata trebuie sa impuna evolutia noastra spirituala si psihologica. Viata este o calatorie ce ne scoate in cale adevaruri simple, insa extrem de importante.

Cele 6 adevaruri spiritual-psihologice ale vietii

1. In viata, drumul nu este niciodata drept.

Calatoria prin viata implica si momente in care te pierzi si nu stii incotro sa o apuci. Totusi, nu conteaza ce drum urmezi, ci sa te imbarci. Oricat te-ai stradui, viata va deveni, la un anumit punct, complicata, si iti va scoate in cale schimbari si piedici neasteptate. Insa acestea nu iti vor schimba destinul cu nimic. Cateodata trebuie sa te simti slabit pentru a realiza cat de puternic esti cu adevarat.

2. Prietenii adevarati nu te vor obliga niciodata sa devii persoana care nu esti.

O persoana ce te iubeste cu adevarat va aprecia caracterul tau unic, in timp ce oamenii invidiosi se vor simti intotdeauna intimidati de calitatile tale. Nu te schimba astfel incat toti oamenii din viata ta sa te placa. Niciodata nu poti multumi pe toata lumea. Fii rabdator, continua sa fii tu insuti/insati si in timp oamenii care conteaza isi vor face loc in viata ta, ramanand langa tine si in momentele frumoase, dar si in situatiile grele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Adevarurile fiintei umane: Esti o MINUNE!

3. Trecutul din viata ta nu te mai poate rani (decat daca il lasi).

In viata trebuie sa ierti si sa mergi mai departe. Iertarea te ajuta sa te concentrezi asupra viitorului, fara sa te lasi afectat de intamplarile din trecut. Atunci cand nu reusim sa iertam o persoana, ranile noastre sufletesti nu se pot vindeca, blocandu-ne sa ne traim viata asa cum trebuie. Ceea ce s-a intamplat in trecut reprezinta doar un capitol din calatoria ta. Nu inchide cartea, doar da cateva pagini inainte. Zbate-te daca este nevoie, insa incearca intotdeauna sa te autodepasesti desprinzandu-te de trecut. Lasa lacrimile sa ude semintele fericirii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri