Viata, cu bune si cu rele, trebuie traita din plin. Viata trebuie experimentata. Viata trebuie sa impuna evolutia noastra spirituala si psihologica. Viata este o calatorie ce ne scoate in cale adevaruri simple, insa extrem de importante.

4. La un anumit punct in viata, nu poti ocoli necazurile.

Important este cum le infrunti, cum le rezolvi si cum te afecteaza acestea, determinandu-ti alegerile personale. Pe scurt, un necaz nu trebuie ocolit sau ignorat, deoarece iti poate afecta viata pe termen scurt, sau chiar lung. Cu alte cuvinte, important nu este sa schimba cartile ce ti-au fost date, ci sa le joci cum poti tu mai bine.

5. De multe ori, tacerea este un tipat de ajutor.

Atunci cand interactionezi cu o persoana, vorbele sale au intotdeauna un inteles ascuns. In spatele cuvintelor Doar glumeam se ascunde un adevar. In spatele cuvintelor Nu stiu se ascunde o informatie. In spatele cuvintelor Nu imi pasa se ascunde un sentiment. In spatele cuvintelor Totul e ok se ascunde durere. Fii atent cu sentimentele oamenilor, in special cand vine vorba de cei speciali din viata ta. Si tine minte: tacerea este de cele mai multe ori un tipat de ajutor. In anumite momente, fiecare persoana are nevoie doar de o mana pe care sa o stranga si o inima care sa o inteleaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Omul, mintea și sufletul: tehnici de dezvoltare personală pentru HRANĂ spirituală Huna ReTreat - Principii și practice hawaiiene străvechi pentru conectarea la forța vitală a vieții Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

6. Momentul tau este in fiecare moment.

Zambeste in momentele grele, chiar daca nimic din ceea ce se intampla nu te ajuta sa o faci. Zambetul este primul pas catre rezolvare. Important este sa te bucuri de viata si sa incerci constant sa fii o persoana mai buna, indiferent de situatie. Important este sa nu-ti irosesti zilele asteptand ca ceva bun sa se intample. Momentul tau este in fiecare moment. Viata este in sine o succesiune de momente. Nu le rata!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri