14 Martie 2012 publicat în Psihologie 344 share-uri

Un test haios si simpatic, construit pe anumite principii psiho-logice inedite! Un test de personalitate incredibil de care te vei indragosti iremediabil.

Daca ai ales varianta 4 de raspuns, Extraterestrul devine AURIU stralucitor...

... Bravezi. Bravezi frumos si esti extrem de curajoasa. Iti place schimbarea si o percepi ca pe o necesitate. In fiecare moment dificil, iti pastrezi calmul si luciditatea, ba mai mult vezi toate posibilitatile de reusita din el si esti foarte sigura de tine ca le vei depasi. Schimbarea te provoaca, te mobilizeaza si te impulsioneaza in autodepasire. Faci insa excel de zel uneori. Vezi schimbarea doar din punctul pozitiv si te arunci cu capul inainte in deciziile tale, fara a analiza si celelalte aspecte. Extraentuziasmul si extraoptimismul pot conduce la fel de bine uneori spre dezamagire sau spre decizii gresite.

Sfat: Incearca sa analizezi lucrurile si situatiile din toate perspectivele. Incearca a le gasesti punctele forte, dar si pe cele slabe si sa alegi ceea ce te avantajeaza cel mai bine. Cumpatarea este cuvantul pe care trebuie sa mizezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Foto prima pagina: Enrique Meseguer/Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri