14 Martie 2012 publicat în Psihologie 344 share-uri

Un test haios si simpatic, construit pe anumite principii psiho-logice inedite! Un test de personalitate incredibil de care te vei indragosti iremediabil.

MIERCURI, va treziti dis-de-dimineata si va duceti in camera micului extraterestru. Din nou, o alta surpriza. De data aceasta, pielea extraterestrului a devenit PORTOCALIE. Ii dati iarasi sa manance, ii dati apa si il trimiteti la culcare. 

JOI, la trezire, va duceti iarasi in camera micutului extraterestru. Nu mai sunteti surprinsi de ceea ce vedeti, insa va incearca un puternic sentiment de deceptie. Pielea micutului tau extraterestru are de data aceasta o nuanta de NEGRU. IL hraniti insa si il duceti la culcare. Ajungeti la concluzia ca micutul extraterestru isi schimba culoarea in fiecare zi.  

Si iata si intrebare finala, cea la care vroiam sa ajungem de fapt si care contine raspunsul si rezolvarea testului. VINERI, cand va veti trezi si va veti duce sa verificati camera micului extraterestru, ce culoare credeti ca va avea acesta? Mai jos aveti 4 variante de raspuns. Trebuie sa alegeti doar una dintre ele reprezentand culoarea pe care credeti ca o va capata extraterestrul in ziua de vineri. Imediat, va prezentam si interpretarile raspunsurilor pe care va recomandam sincer sa nu le cititi inainte. In caz contrar, testul nu ar fi valid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Ce culoare crezi ca va avea pielea micutului extraterestru VINERI?

1. Vineri, micutul extraterestru va avea aceeasi culoare de joi, adica NEGRU.

2. Vineri, micutul extraterestru va reveni la culoarea lui initiala, VERDE, cea pe care o avea atunci cand l-ai gasit in ziua de luni.

3. Vineri, micutul extraterestru va avea pielea de culoare GRI.

4. Vineri, micutul extraterestru va avea pielea de culoare AURIU stralucitor.

Dupa ce ai raspuns sincer, alegand din cele patru variante varianta de culoare pe care crezi ca extraterestrul o va avea vineri, te invitam sa citesti si INTERPRETARILE TESTULUI.

INTERPRETARILE SI SEMNIFICATIILE TESTULUI

Schimbarea este inevitabila, un dat al existentei noastre umane si nu numai. Extraterestrul semnifica SCHIMMBAREA!!! Afla care este reactia ta in fata schimbarii si in ce fel/ cum te adaptezi la ceea ce se intampla in jurul tau.
 

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri