1 Martie 2012 publicat în Psihologie 9 share-uri

Este mult mai usor sa complicam o relatie decat sa o facem sa functioneze cum trebuie. Iata cateva adevaruri despre relatie de care am putea sa tinem cont...

9. Certurile sunt o pierdere de timp.

Cu cat petreci mai putin timp certandu-te cu o persoana ce te raneste, cu atat vei avea mai mult timp pe care sa il petreci cu cineva drag. Daca se intampla sa te certi tocmai cu persoana pe care o iubesti, nu lasa accesul de furie sa te domine. Calmeaza-te si discuta problemele pe un ton placut.

10. In viata, iti este mai bine fara anumite persoane.

Atunci cand iti dai seama ca incepi sa faci prea multe comprmisuri ori iti incalci anumite principii morale pentru o persoana, probabil ca este timpul sa mergi mai departe in viata fara ea. Daca cineva se poarta urat cu tine sau te “impinge” in directia gresita, pastreaza-ti respectul de sine si pleaca de langa el. Desi la inceput o sa doara, pe termen lung vei observa ca iti este mai bine asa.

11. Gesturile marunte de bunatate pot aduce schimbari majore in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Onoreaza orice relatie (de orice tip) in care esti implicata de fiecare data cand ai ocazia! In fiecare zi poti sa indulcesti interactiunea cu o persoana draga prin gesturi marunte ce scot la iveala aprecierea sau afectiunea pe care i le porti. Bunatatea si recunostinta fac diferenta!

12. Chiar si o relatie de succes nu poate dura la nesfarsit.

Oamenii sunt fiinte efemere. Apreciaza ceea ce ai, persoana care te iubeste si prietenii adevarati pentru ca nu stii niciodata cand vine ziua in care nu ii vei mai avea langa tine. Tine minte, doar fiindca ceva nu dureaza la nesfarsit, nu inseamna ca nu a meritat timpul sau iubirea ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri