15 Februarie 2012 publicat în Psihologie 42 share-uri

Sa fim mintiti, inselati emotional de catre un prieten sau membru al familiei este intotdeauna o intamplare pe care am dori sa o stergem cu buretele din viata noastra.

INCREDEREA

Majoritatea relatiilor interpersonale, daca nu chiar toate, se bazeaza pe incredere ce se formeaza in urma experientelor pe care le traim alaturi de o persoana. Sinceritatea, caracterul si comunicarea deschisa construiesc, in timp, increderea. S-a folosit cineva de increderea pe care i-am acordat-o? Ne-a tradat spunandu-ne secretele? Am putea sa ne recapatam vreodata increderea in acea persoana?

PRIETENIA

Prietenia este o legatura creata in urma sentimentului reciproc de iubire, incredere, loialitate. Din tradare a rezultat ruptura prieteniei? A fost lasata la o parte loialitatea pentru un interes trecator al altcuiva?

TRECUTUL

Lucrurile si intamplarile din trecut sunt cele care au format prezentul asa cum este el acum. Cat de “inradacinata” in trecut este persoana care ne-a tradat increderea? Putem sa privim viata fara ea?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

TRADAREA

Tradarea este incalcarea, violarea increderii noastre de catre o persoana. Cum am fost tradati? Este tradarea impotriva noastra una obiectiva sau doar din punctul nostru de vedere? Ce parere au persoanele apropiate despre aceasta tradare? Este si o alta fata a povestii ce trebuie ascultata?

INTENTIA

Intentia exista dinaintea actiunii si duce spre un scop precis. Asadar, care a fost intentia persoanei ce ne-a tradat? Am fost in mod direct legati de rezultatul intentiei? Care sunt intentiile acelei persoane acum?

INSTINCTUL

Instinctul este perceptia noastra mostenita asupra lucrurilor ce ni se intampla in viata, al saselea simt. Ce ne spune deci instinctual despre situatie sau persoana... in prezent si viitor?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri