8 Februarie 2012 publicat în Psihologie 24 share-uri

Culorile au un rol foarte important in viata noastra. Starile noastre de spirit se pot datora sau pot fi cauzate de culori. Descopera ce simbolizeaza fiecare culoare si vezi ce se potriveste personalitatii tale.
Daca simti nevoia de albstru inseamna ca ai nevoie de calm, relaxare, ca doresti sa comunici, sa inveti lucruri noi, sa iti maresti perspectiva, ca esti in cautare de liniste si pace.

Verde

Natura, fertilitate, viata: asta inseamna verde. Este o culoare care simbolizeaza prospetimea, calmul, respectul de sine, starea de bine, echilibrul, armonia, cunoasterea si cresterea. Culoarea verde contine energia naturii, de aceea e bine sa mancam alimente verzi, naturale. Aceasta culoare mai aminteste de bani („verzisori”).

Daca simtiti nevoia de verde inseamna ca sunteti in cautarea unui nou echilibru, ca simtiti nevoia unei schimbari, a unei evolutii, ca doriti sa va urmati si impliniti idealurile si doriti sa va protejati de fricile si de anxietatile pe care le simtiti in preajma celorlalti.

Galben

Culoarea preferata a lui van Gogh, galbenul cucereste prin caldura sa, prin sentimentul de fericire pe care il creeaza. Culoarea galben simbolizeaza intelepciunea, memoria, discernamantul, gandirea clara, o buna judecata, organizarea, optimismul si increderea in sine. Atentie insa! Nuantele intense de galben pot sa scoata la iveala sentimente de frica, oamenii isi pot pierde cumpatul adesea in camerele galbene iar bebelusii plang mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Daca simtiti nevoia de galben inseamna ca aveti de luat niste decizii, ca aveti nevoia sa va eliberati de panica, nervozitate, oboseala, ca aveti nevoie sa va concentrati atentia asupra ceva, ca trebuie sa va imbunatatiti memoria, si ca vreti sa scapati de letargie si depresie din cauza vremii de afara.


Roz

Este o culoare calma, placuta, preferata dragostei si iubitorilor. In functie de culoarea determinanta, putem spune cu ce fel de roz ne confruntam: daca are mai mult rosu sau mai mult alb. In roz se combina energia celor doua culori de mai sus.

Daca simtiti nevoia de roz inseamna ca sunteti intr-o faza de acceptare, de relaxare si ca aveti abilitatea de a calma sentimentele puternice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri