8 Februarie 2012 publicat în Psihologie 24 share-uri

Culorile au un rol foarte important in viata noastra. Starile noastre de spirit se pot datora sau pot fi cauzate de culori. Descopera ce simbolizeaza fiecare culoare si vezi ce se potriveste personalitatii tale.
Daca simti nevoia de negru inseamna ca, undeva inlauntrul vostru, simtiti nevoia de mister, de necunoscut, de invaluire sau ca ceva va framanta si va consuma.

Gri

Este o culoare ce simbolizeaza independenta, increderea in sine dar tradeaza eschivarea si imposibilitatea de a lua un angajament (nu e nici alb, nu e nici negru). Griul reprezinta separarea, singuratatea, lipsa de implicare. Prea mult gri inseamna o lipsa de sentimente insa putin reprezinta acel strop de siguranta. Umbrele de gri pot fi asociate cu inaintarea in varsta, depresia, pierderea simtului orientarii. Griul este o culoare cu adevarat neutra. Stiai ca daca amesteci toate culorile rezultanta este gri? Griul are un efect stabilizator.

Daca simti nevoia de gri inseamna ca iti doresti sa intri intr-un tipar, ca ai sentimente neutre, ca te simti izolat si detasat de tot.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Rosu

Cea mai intensa si plina de incarcatura emotionala culoare, rosu stimuleaza ritmul cardiac si respiratia, pofta si creste presiunea sangvina. Rosu este culoarea dragostei, mai presus de toate, si este cea mai calda culoare dintre toate. Desi este o culoare calda, rosu reprezinta masculinitatea, spirutul extrovertit, emotiile puternice, emotia puternica, energia, viteza, pasiunea dar si un spirit greu de temperat, pericolul si agresiunea.

Daca simti nevoia de rosu inseamna ca simti nevoia de a adauga entuziasm si interes in viata ta, ca ai nevoie de energie, de putere si determinare pentru a-ti urmari visurile.

Albastru

Culoarea cerului si a oceanului, albastru este una din cele mai linistitoare culori care are o actiune opusa cu cea indusa de rosu. Albastru simbolizeaza sinceritatea, spiritualitatea, calmul, echilibrul dar si distanta, raceala. Albastru are o vibratie pozitiva care ne ajuta sa vedem mai departe, sa ne marim perspectiva, sa avem o comunicare mai buna, sa ne deschidem fluxul energetic acolo unde el este blocat. S-a demonstrat ca oamenii sunt mai linistiti in camere albastre, in special bebelusii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri