5 Martie 2012 publicat în Psihologie 2 share-uri

Barbatii considera ca exista trei factori primari ce stau la baza tuturor celorlalte probleme dintr-o relatie. Care sunt acestia?

Primele luni dintr-o relatia inseamna descoperirea caracterului persoanei iubite. Insa in momentul in care stim totul despre ea nu mai posedam acea sursa de entuziasm, nimic nu ne mai satisface instinctual de curiozitate.

Cum putem opri acest proces de “plictiseala”? Raspunsul este destul de simplu. Descoperiti in cuplu lucruri noi, creati noi experiente impreuna. Singurul lucru ce va va ajuta sa va simtiti impliniti nu este doar descoperirea noului, ci descoperirea noului impreuna.

3. Desi persoana de langa mine are calitati minunate, reusesc sa ii vad doar defectele.

Intotdeauna este mai usor sa distrugem decat sa cream. La fel, este mai usor sa avem o atitudine negativa si nu una pozitiva. Multe relatii nu functioneaza din cauza faptului ca ambii parteneri implicati in viata de cuplu isi concentreaza atentia asupra defectelor persoanei de langa ei si uita ce i-a atras initial la ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Inveti cel mai mult despre caracterul cuiva in momentul in care iti dai seama care ii sunt punctele forte si nu scotandu-i in evidenta slabiciunile. Mai mult, in timp, ambii parteneri implicati intr-o relatie isi pot “repara” slabiciunile numai comunicand deschis si sincer si pastrand o atitudine pozitiva.

Tineti minte faptul ca este aproape imposibil sa scapati de frustrarile sau nemultumirile pe care le aveti despre propria persoana sau despre relatie atat timp cat sunteti incapabili sa percepeti calitatile celui care va este alaturi zi de zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri