27 Ianuarie 2012 publicat în Psihologie 26 share-uri

Fiecare dintre noi spunem minciuni conventionale. Iata o lista cu 15 cele mai comune dintre ele. Ai si tu cateva exemple?

6. Of, lucrurile ar fi stat complet diferit/nu s-ar fi intamplat asa daca eram si eu acolo! – Deoarece eu sunt o persoana nemaipomenita si fac diferenta, cel putin asa as vrea sa ma perceapa cei din jur.

7. Nu domnule politist... Nu am idee ce viteza aveam... – Deoarece cateodata este mai bine sa pari ignorant decat sa admiti ca nu te-ai supus legii.

8. Am 29 de ani. – Pentru ca varsta de 29 de ani pare cu 20 de ani mai mica decat cea de 30.

9. Da, ma voi ocupa de aceasta problema cat mai repede posibil! – Deoarece sa iti spun ca intai am de facut alte zece lucruri te-ar irita.

10. Da, X era cu mine aseara. – Deoarece asa se acopera prietenii... de ce am spus asta si ce faceam in locul Y ne vom pune de acord mai tarziu.

11. CV-ul meu are 5 pagini pentru un motiv bun. – Sa para ca am facut cat mai multe lucruri interesante in capitolul profesional si ca posed multe abilitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

12. Pe bune, cel care s-a luat de mine avea aproape 2 metri! – Pentru ca orice altceva ar fi facut povestirea neinteresanta.

13. Da, eram o persoana extrem de populara in liceu/facultate! – Deoarece fiecare dintre noi vrea sa se puna intr-o lumina buna.

14. Sunt o persoana tanara, atragatoare si cu o talie de viespe. – Deoarece nimeni nu poate sa vada cum arati tu exact pe retelele de socializare.

15. Credeam ca ai primit e-mailul. Sunt sigura ca l-am trimis. – Deoarece nu ii poti spune sefului ca ai uitat pur si simplu sa iti indeplinesti o responsabilitate de la locul de munca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri