1 Februarie 2012 publicat în Psihologie 14 share-uri

Parul blond, roscat, saten sau brunet - toate ne spun ceva despre personalitatea noastra. Vezi ce spune culoarea parului tau despre tine.

Afla-ti personalitatea in functie de culoarea parului

Parul blond


Femeile si barbatii care au aceasta culoare de par atrag cei mai multi parteneri de sex opus. Desi la inceput aceasta gena reponsabila de culoarea deschisa la par era rara, ea s-a raspandit foarte repede pentru ca, se pare, si oamenii cavernelor erau foarte atrasi de aceasta culoare. In timpul Renasterii, parul blond a devenit atat de apreciat incat a fost considerat un simbol cultural al puritatii angelice si al inocentei. In ultimele doua secole, parul blond a capatat o alta conotatie: a devenit un simbol al femeilor frumoase precum Merlyn Monroe, dar si al unui IQ mic. Desi s-a dovedit ca inteligenta nu are nicio legatura cu nuanta parului, inteligenta blondelor este inca subestimata.

Si totusi... nu toata lumea poate sa aiba parul blond. Numai o cincime din populatia planetei are parul blond natural. Aceasta culoare de par atrage foarte mult privirile, iar oamenii se asteapta ca aceste persoane sa aiba o personalitate deschisa, la fel ca si culoarea parului lor. Daca nu esti genul de persoana care sa iubeasca sa fie in centrul atentiei, atunci nu e o idee foarte buna sa iti vopsesti parul in nuante deschise.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Femeile cu parul blond sunt vazute de cei din jur ca fiind niste persoane foarte sexuale, atractive, tinere, feminine si naive. Desi inteligenta lor este discreditata, ele au o memorie foarte buna, o constiinta puternica, un vocabular bogat si sunt bune la matematica. Pe langa toate acestea, au un simt al umorului iesit din comun.

Parul saten

Cu toata atentia pe care parul blond l-a primit de-a lungul timpului, poate fi usor sa uitam ca majoritatea oamenilor de pe acest pamant au parul inchis la culoare. Desi se crede ca oamenii cu parul blond sau roscat au personalitati vibrante, nici cei cu parul saten nu sunt mai prejos. Se pare ca multe din fostele blonde s-au intors la „radacini”, adica la culoarea lor naturala, inchisa, spargand astfel tiparul „plictisitor” in care s-au incadrat pana de curand.
Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri