1 Februarie 2012 publicat în Psihologie 14 share-uri

Parul blond, roscat, saten sau brunet - toate ne spun ceva despre personalitatea noastra. Vezi ce spune culoarea parului tau despre tine.
Despre oamenii cu parul saten s-a crezut ca au o inteligenta aparte. Aceste persoane sunt cunoscute si pentru stabilitatea si calmul lor, si multe femei corporate sau din sfera publica au optat pentru aceasta culoare de par. Oamenii cu parul inchis la culoare sunt, de cele mai multe ori, niste persoane foarte sofisticate; nici nu ni le putem imagina pe Audrey Helpburn, Jaqueline Kennedy Onassis sau Catherine Zeta Johnes altfel decat satene. In ultimii ani, vedete precum cele mentionate mai sus, au reusit sa schimbe imaginea persoanelor cu aceasta culoare de par.

Persoanele cu parul inchis la culoare sunt in general niste persoane calme, sofisticate, inteligente. Aceasta culoare de par se potriveste cu aproape orice fel de ten.

Femeile cu parul saten sunt percepute ca fiind „fetele bune”. Aceste persoane sunt foarte muncitoare si nu se dau batute decat foarte greu. Se crede ca ele sunt cu picioarele pe pamant, poate datorita si culorii pe care o au in comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Principiile de bază ale mașinii CNC Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Parul roscat

In ciuda faptului ca mai putin de 2% din populatia lumii are parul roscat natural, aceasta culoare de par este una din cele mai ravnite de oameni. Roscatii sunt des intalniti in tari precum Marea Britanie, Scotia, Irlanda si Australia.

Timp de mii de ani oamenii au incercat sa-si vopseasca parul in nuante roscate cu tot ce s-a putut. Egiptenii foloseau hena, compusi minerali si alte materiale naturale pentru a obtine tonurile roscate.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca aceste culori deschise de blond si roscat sunt mai atractive pentru partenerii de sex opus, la fel cum pasarile sunt atrase de acelea care au penajul mai frumos colorat. Partea interesanta a lucrurilor este ca, desi barbatii sunt mai puternic atrasi de femeile cu parul deschis la culoare, femeile prefera barbatii cu parul inchis la culoare.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

In anumite culturi, parul rosu era considerat un blestem sau un semn ca persoana respectiva era posedata. Se mai crede ca acesti oameni au un temperament „fierbinte”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri