Nu ar trebui sa fim niciodata prea ocupati pentru a redescoperi fericirea din lucrurile simple ce poate fi atinsa facand mici schimbari in viata noastra agitata.

5. Putem sa descoperim fericirea folosindu-ne imaginatia

Putem fi de acord cu totii ca cei care isi folosesc imaginatia cel mai mult si sunt mai tot timpul fericiti sunt copiii. Cum se face ca ne nastem stiind cum sa ne bucuram de viata insa in momentul in care devenim adulti cumva uitam sa ne distram?

Care este solutia la aceasta problema? Sa neutralizam procesul de imbatranire cu puterea imaginatiei. Nu trebuie sa ne imaginam ca bananele sunt navete spatiale – desi ar fi amuzant – ci pur si simplu sa ne gandim zilnic la un lucru ce ne poate aduce zambetul pe buze.

6. Fericirea vine atunci cand cream ceva

Procesul de creatie este unul deosebit, complet diferit de celelalte actiuni ale noastre. Sa ne folosim inovatia si sa cream ceva cu propriile maini ne va face sa ne simtim completi si ne va aduce o stare de fericire indescriptibila ce nu poate fi inlocuita cu nimic. Important este totusi ca ceea ce cream sa aiba legatura cu ceea ce ne place sa facem. Asadar, daca descoperiti ca iubiti ceva, incercati sa creati ceva legat de acel lucru si cu siguranta va veti simti altfel!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

7. Fericirea inseamna sa ii ajutam pe ceilalti

In viata, primim atat cat dam. Atunci cand avem un impact pozitiv asupra vietii unei alte persoane, aducem de fapt in viata noastra fericirea si starea de bine. Cu cat ii ajutam mai mult pe cei din jur, cu atat si ei vor dori sa ne ajute pe noi mai mult. Dragostea si bunatatea genereaza dragoste si bunatate.

8. Fericirea vine din lucrurile marunte

V-ati gandit vreodata ca fericirea poate sa insemne sa va petreceti pauza de masa cu un prieten drag? Incercati sa iesiti din birou in pauza de masa si sa petreceti jumatate de ora cu o persoana apropiata. Veti observa cum mintea dumneavoastra va deveni mai clara, va veti relaxa si va veti intoarce la munca cu zambetul pe buze!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri