Mitul conform caruia doar femeile tin la frumusetea lor a fost desfiintat de barbatii care acorda o mare atentie tenului si corpului. Barbatul modern este acum atent la propria imagine si stie ca fata reprezinta cartea sa de vizita.

Ingrjirea de dupa ras este la fel de importanta ca si pregatirea in sine. Atunci cand te barbieresti, partea de suprafata a pielii este indepartata odata cu firele de par. Astfel, bariera de protectie a pielii se distruge iar pielea devine mai deshidratata si vulnerabila la bacterii.

Dupa ce clatesti fata cu apa rece pentru a inchide porii, foloseste un produs dupa ras. Acest produs este indispensabil mai ales daca te barbieresti in fiecare zi.
After-shave balsamul NIVEA FOR MEN Sensitive asigura hidratarea tenului si refacerea barierei de protectie a pielii, cu atat mai mult daca ai o piele sensibila, aceasta avand nevoie de mai multa ingrijire. Balsamul after-shave are o formula delicata, fara alcool, continutul de musetel, Vitamina E si Provitamina B5 calmand imediat pielea si prevenind aparitia iritatiilor.
Pret: Balsam after shave NIVEA FOR MEN Sensitive: 26,65 lei

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri