In cadrul unei conferinte de presa, compania daneza Stem SURE si BCR ASIGURARI au lansat Asigurarea pentru interventii medicale cu celule stem.

Asigurati Aditionali - mama, tatal, fratii, surorile asiguratului principal, cu conditia ca acestia sa aiba dreptul la pachetul de servicii medicale de baza in temeiul asigurarilor sociale de sanatate, conform prevederilor legale aplicabile in Romania. Nu pot fi cuprinsi in asigurare fratii/ surorile asiguratului principal, nascuti dupa data incheierii contractului de asigurare.

Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: „Pentru o legatura de durata avem nevoie de un partener puternic, profesionist si recunoscut, astfel incat ne face o deosebita placere sa colaboram cu BCR Asigurari, o societate de top pe piata asigurarilor generale din Romania”.
Despre Stem SURE

Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen de maxim 36 de ore.

Partenerul Stem SURE, StemCare, este cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa. Activitatea StemCare se desfasoara in Danemarca, care, alaturi de Suedia, este leader recunoscut la nivel mondial al sistemelor de sanatate publica. In componenta StemCare A/S se regasesc StemCare DK A/S in calitate de afiliat comercial, Stem Sure Solutions SRL Romania in calitate de afiliat comercial si BioBank Denmark ca Banca de stocare a celulelor stem.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri