12:06, 3 Iunie 2011 publicat în Noutati

Cel mai nou model al gamei Nescafe Dolce Gusto a fost realizat in colaborare cu renumita creatoare de moda Agatha Ruiz de la Prada.

Esti pasionata de lumea modei, cele mai noi tendinte si in acelasi timp de cele mai rafinate si sofisticate specialitati de cafea? Acum, exista pe piata din Romania accesoriul ideal pentru tine: cel mai nou model al gamei NESCAFÉ Dolce Gusto, realizat in colaborare cu renumita creatoare de moda Agatha Ruiz de la Prada. Designer-ul international a reinterpretat design-ul aparatului Nescafe Dolce Gusto Piccolo, propunand doua modele colorate, jucause si pline de viata.

Oferindu-ti o noua perspectiva asupra universului cafelei, Nescafe Dolce Gusto Piccolo semnat de Agatha Ruiz de la Prada va deveni cel mai stilat accesoriu al acestei veri. Noul model este disponibil in editie limitata cu doua imprimeuri diferite, ambele la fel de vesele, ingenioase si pline de culoare. Astfel, design-ul modern al aparatului Nescafe Dolce Gusto Picolo este completat de amprenta creatoarei de moda, recunoscuta pentru stilul ei variat si optimist.

Noile aparate Nescafe Dolce Gusto Piccolo prezente in editie limitata pe piata din Romania respira mult optimism si culorii vii, stilul Agathei Ruiz potrivindu-se foarte mult cu “personalitatea” Nescafe Dolce Gusto. Nescafe Dolce Gusto spune o poveste despre design si stil, iar noile modele vorbesc despre o lume a exploziei de culoare si de rasfatul la o cafea rafinata. In plus, aparatele se disting prin design-ul deosebit, completat de calitatea deosebita a bauturilor datorita presiunii profesionale de 15 bari specifica gamei Nescafe Dolce Gusto. ”, declara Ana Maria Doxan, Business Manager Nestlé Romania.

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...

Noul model Piccolo aduce o pata de culoare in locuinta fiecaruia, creand un coffee shop animat. Asa cum te-a obisnuit deja gama Nescafe Dolce Gusto, jucausul aparat iti va prepara 14 specialitati de bauturi in mai putin de un minut: Espresso Barista, Espresso, Espresso Intensso, Espresso Ristretto, Caffe Lungo, Latte Macchiato, Latte Macchiato Vanilla, Cappuccino, Cortado, Nesquik, Chococino, Cappuccino Ice, Nestea Ice Tea, Caffe Lungo Decaf.

Creeaza un univers de culoare in locuinta ta cu Nescafe Dolce Gusto Piccolo!

Citeste si:
Alerta de fashion: Top 7 accesorii de păr must-have pentru...
Alerta de fashion: Top 7...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri