Pentru funcționarea corectă a organismului, trebuie să consumăm zilnic nutrienți din surse alimentare. Cei șase nutrienți esențiali sunt vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile, apa și carbohidrații.  Așadar o alimentație echilibrată și bogată în nutrienți esențiali este cheia pentru menținerea sănătății generale și a unei stări de bine optime.

Nutrienții esențiali sunt cruciali pentru a susține reproducerea, sănătatea și dezvoltarea unei persoane. Acești nutrienți esențiali sunt împărțiți în două categorii: micronutrienți și macronutrienți.

Micronutrienții sunt nutrienți de care o persoană are nevoie în doze mici. Micronutrienții sunt formați din vitamine și minerale. Deși organismul are nevoie doar de cantități mici din ele, o deficiență poate afecta sănătatea. Macronutrienții sunt nutrienți de care o persoană are nevoie în cantități mai mari. Macronutrientii includ apa, proteinele, carbohidrații și grăsimile.

Atunci când suntem implicați într-un proces de slăbire, de cele mai mult ori organismul nu primește toate proteinele, vitaminele și mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind un dezechilibru major adus organismului prin privarea de nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa normal.

Dieta Nupo este singura dietă de slăbit care conține cantitatea corectă și completă a peste 34 de nutrienți: proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului (29 vitamine și minerale, fibre, 80 gr proteine pe zi, Omega 3, 6,9, acizi grași, acid linoleic) care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire și care asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii ( VLCD*). Conține cantități crescute de proteine, acizi grașii esențiali (acid linoleic – omega), crom și cantități scăzute de carbohidrați și cantitatea recomandată de sare, fibre, clor, acid linoleic.

Dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice, Nupo oferă produse dietetice pentru cei care doresc să urmeze o dietă de slăbit și să mențină o greutate stabilă. Este dieta VLCD care a deschis calea pentru regimurile de slăbire, făcându-le mai sănătoase pentru organism, cu produse care conțin toate vitaminele, mineralele, proteinele și fibrele esențiale. O formulă care ajută la scăderea în greutate, oferind în același timp toată nutriția de care are nevoie organismul.

Spre deosebire de alte diete clasice sau alte tipuri de diete, Nupo vine cu o serie de beneficii majore precum: mese deja cântărite; calorii sunt deja numărate ( 120 kcal/masa- 800kcal/zi); preparare rapidă ( 1 min, max 2); dieta zilnică poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportată în geanta zilnică; mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega); mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute; asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice; are eficiență dovedită clinic timp de 41 de ani de existență; sigură și de încredere, bazată pe 37 de studii științifice independente; simplă, eficientă, ușor de urmat și foarte plăcută la gust; nu conține zahăr; marea majoritate a produselor Nupo sunt fără gluten; există și produse Vegane sau fără lactoză; normalizează tensiunea arterială, colesterolul și glicemia; produsele de dietă se pot folosi începând cu vârsta de peste 18 ani și până la vârsta de 70 ani.

Efecte benefice asupra sănătății: reduce și normalizează hipertensiunea arterială și hipertensiunea pulmonară; normalizează glicemia în diabetul zaharat de tip 2; scade concentrația acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizează nivelul colesterolului; scade riscul de boli cardiovasculare; scade riscul complicațiilor diabetului zaharat; scade riscul de cancer de colon și de sân; reduce episoadele de apnee în somn (sforăitul); ameliorează afecțiunile osteo-articulare; normalizează oxigenarea sângelui.

Dieta Nupo este sigură, eficientă, rapidă! Foarte ușor de urmat și extrem de versatilă, singura regulă recomandată fiind înlocuirea alimentației zilnice cu cele 6 mese Nupo, mese care conțin absolut toți nutrienții de care are nevoie organismul nu doar a slăbi, ci și pentru a menține un echilibru din punct de vedere nutrițional, pentru a întări sistemul imunitar, pentru ca la sfârșitul dietei corpul să nu fie stors de nutrienți cum se întâmplă la dietele bazate pe alimente normale.

Cu Dieta Nupo, puteți fi 100% siguri că organismul primește toate proteinele, vitaminele și mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapidă, sigură și eficientă a kilogramelor în exces, fără a dezechilibra organismul și fără a-l priva de nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa normal.

*VLCD este prescurtarea de la dieta cu conținut foarte scăzut în calorii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri