Vremea rece și-a intrat în drepturi și odată cu temperaturile scăzute, căutăm să ne îmbrăcăm cât mai gros și mai confortabil, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm de stilul personal al ținutelor, combinat cu tendințele se sezon. Cu ajutorul unor piese vestimentare potrivite, poți arăta impecabil, fără să ai probleme cu frigul.

Comunicat de presă

Inspiră-te din cele mai noi tendințe în modă pentru a-ți crea ținutele preferate în acest sezon!

Nuanțe pământii și tonuri de alb

În sezonul rece, culorile pământii, inspirate din natură, sunt o bază ideală pentru a contura ținute elegante și confortabile. Acestea creează o stare de spirit pozitivă și, în plus, sunt foarte ușor de combinat între ele. Astfel, adoptă în garderoba de toamnă - iarnă o schemă cromatică în care să predomine bejul, nuanțele de miere, maro închis și diverse tonuri de alb, iar ca accente de culoare poți alege nuanțe de roșu ruginiu și portocaliu.

Stiluri idilice – boho și slav, revin în tendințe

Dacă îți dorești un look boem, romantic, este suficient să integrezi în vestimentație câteva elemente specifice stilurilor boho și slav, care au revenit în tendințe. De exemplu, în locul pantalonilor, optează pentru o rochie maxi tip cămașă, cu imprimeuri florale și decorațiuni ajurate, pe care o poți combina cu un pulover cu mâneci bufante, cu detalii din dantelă sau cu un cardigan supradimensionat. De asemenea, un must - have în acest sezon sunt compleurile tricotate, care pot fi purtate atât în viața de zi cu zi, cât și la ocazii speciale, în funcție de accesoriile alese. Pentru un outfit îndrăzneț, care atrage atenția, nu trebuie să îți lipsească din garderobă câteva piesele bine alese de tip animal print, vedetă în acest sezon fiind modelul de leopard.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Ținutele all – denim pentu un look fresh

Piesele din denim sunt printre cele mai purtate articole vestimentare datorită versatilității și confortului pe care le oferă. Ținutele all - denim continuă să fie în tendințe, atât în vestimentația de damă, cât și în cea pentru bărbați. Pentru a crea un astfel de outfit ai nevoie de trei piese de bază din jeans: o cămașă, o geacă și o pereche de blugi. Completează ținuta cu un pulover tricotat gros și cu o pereche de cizme sau ghete scurte tip chelsea, din piele întoarsă și vei obține un look fresh și relaxat.

Piese în stil clasic, imprimeuri în carouri

Dacă ești adepta stilului clasic, cu siguranță nu vei regreta investiția în câteva piese timeless, de o calitate superioară. Un palton din tweed în carouri, o rochie tricotată în carouri sau o pereche de pantaloni eleganți te vor face să arăți mereu impecabil, fie că mergi la birou, ai o întâlnire de afaceri sau o ieșire în oraș. Pentru zilele friguroase de iarnă, poți alege un palton/o geacă din puf cu matlasare geometrică, cu lungime reglabilă și curea în talie.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Tendințe de toamnă - iarnă la încălțăminte

În ceea ce privește tendințele pentru toamnă – iarnă 2022/2023 în materie de încălțăminte la femei, designerii propun o varitate de modele, potrivite atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante: de la mocasini cu platformă, cizme cu toc gros din piele, cu textură în relief, la atemporalele ciocate și botine slip-on din piele întoarsă. Colecția pentru bărbați este dominată de modele de sneakers, precum și de pantofi de trekking, ideali pentru drumețiile în natură.

Completează-ți garderoba de toamnă-iarnă cu aceste articole în tendințe, disponibile pe born2be.com.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri