Extrasezonul de toamnă este o perioadă în care foarte mulți oameni caută oferte bune pentru city break-uri sau chiar pentru vacanțele de iarnă, dacă își fac planurile din timp. Anul acesta prețurile sunt mai mari ca în 2021 din mai multe motive, chiar dacă acum sunt considerabil mai scăzute decât erau în timpul verii, iar turiștii români caută să profite cât mai mult de vacanțele lor, fie că asta înseamnă să viziteze mai multe locuri sau să plătească mai puțin.

Comunicat de presă

Călătorii versați cunosc deja câteva trucuri, însă e nevoie de multă explorare și cercetare pe internet pe cont propriu pentru a găsi cele mai bune oferte, dar și jonglarea cu platforme multiple. Învățând de la turiștii din toată lumea, Kiwi.com a simplificat acest proces pentru utilizatori și îi ajută să găsească acest oferte integrând hacks de călătorie în algoritmul Kiwi-code.

Transferul pe cont propriu este o modalitate de a găsi prețuri mai bune pentru călătorii.

Înseamnă, pur și simplu, că turiștii pot combina călătoriile cu avionul și cu autobuze sau trenuri pentru a găsi prețuri mai bune. De exemplu, să presupunem că vrei să ajungi într-un oraș mai mic din Italia care are propriul aeroport, dar nu sunt foarte multe zboruri directe, iar platforma îți va arăta și aeroporturile din împrejurimi și opțiunile de transfer de la aeroportul de destinație la orașul de destinație, conectând linii aeriene și companii care nu colaborează de obicei, toate într-un singur loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Achiziționarea de bilete cu orașe ascunse găsește segmentul ascuns dintr-o rută.

Găsirea unei escale ascunse este încă un hack de călătorie care te poate ajuta să vezi mai multe plătind mai puțin. Să spunem că vrei să vizitezi Valencia plecând din Iași, însă prețul zborului direct este puțin peste bugetul tău pentru că zborul este foarte căutat - platforma va identifica oferte mai bune ce includ o escală în Valencia, astfel că destinația de pe biletul tău va fi, să spunem, Madrid, la un preț mai mic, dar tu te vei opri în Valencia. Este o strategie pe care mulți călători o folosesc deja pe cont propriu, însă este nevoie să depui foarte mult efort pentru a găsi aceste escale care, cel mai des, nu sunt promovate, energie pe care o poți canaliza în alte scopuri. Este important de reținut, însă, că această opțiune este valabilă doar pentru cei care călătoresc fără bagaj de cală.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Achiziționarea de zboruri dispensabile devine utilă atunci când vrei să zbori doar dus.

Uneori, prețul unui bilet doar dus poate fi mai ridicat decât prețul unei călătorii dus-întors, așa că există și posibilitatea de a folosi bilete dispensabile. Mai simplu, înseamnă că vei rezerva o călătorie dus-întors fără intenția de a folosi și biletul de retur. Să presupunem că ești un student care pleacă la studii din București în Malmo, iar biletul unui singur zbor este cu 50 de euro mai scump decât prețul unei călătorii dus-întors - pur și simplu nu vei folosi biletul de întoarcere.

Modul de căutare nomad te ajută să rezolvi puzzle-ul unei călătorii prin mai multe orașe.

O altă strategie folosită de cei care călătoresc prin lume este să rezerve vacanțe cu mai multe opriri pe parcurs, însă asta înseamnă să combini și să recombini posibilitățile între ele, la nesfârșit. De data aceasta, trebuie doar să listezi orașele pe care ai vrea să le vizitezi și câte zile vrei să petreci în fiecare, iar algoritmul te va ajuta să rezolvi puzzle-ul, găsind cele mai bune prețuri pentru călătoriile dintre orașe, și, astfel, pentru întreaga ta vacanță.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Acestea sunt doar câteva dintre modurile prin care poți economisi când îți planifici vacanțele, care altfel ar fi presupus multe căutări și planificări, iar acum pot fi făcute mult mai rapid și eficient ca pe cont propriu. În plus, Kiwi.com oferă și alerte de preț pentru zboruri, opțiuni de bilete flexibile și multe alte hacks și opțiuni pentru rezervări care ajută turiștii să vadă mai multe cu mai puțin.

Foto fr si main: Iryna Rasko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri