La un an și jumătate de la inaugurarea Sol și Suflet, românii vor putea cumpăra online, prin intermediul abonamentelor, produse de cea mai bună calitate din agricultura regenerativ-organică.

Comunicat de presă

Sol și Suflet, prima fermă regenerativă, fondată de Institutul de Cercetare în Permacultură din România (ICPR), cu sprijinul Kaufland România, anunță deschiderea magazinului online, de unde pot fi achiziționate legume regenerativ-organice, de cea mai bună calitate. Platforma nou lansată, Solsisuflet.ro, le dă românilor posibilitatea de a-și configura un abonament anual, care poate fi plătit și în rate. Prin intermediul sistemului de abonare, clienții au acces la produsele cultivate în sistem regenerativ-organic în cadrul fermei, iar în același timp contribuie activ la dezvoltarea agriculturii regenerative și la soluționarea problemelor de mediu.

Totodată, sprijinul acordat din partea Kaufland România pentru acest proiect unic pe piața locală reia angajamentul companiei de a promova și a susține dezvoltarea producătorilor locali. În curând, clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa produsele fermei Sol și Suflet și din magazinul Kaufland Barbu Văcărescu (Strada Barbu Văcărescu, nr. 120) din București.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Ferma Sol și Suflet este situată în județul Dâmbovița și produce legume tot timpul anului, iar odată cu lansarea magazinului online, românii vor putea cumpăra o varietate de produse, care vor fi livrate în puncte de ridicare din Ploiești și București. Livrările se vor face în fiecare miercuri, doar la punctele de ridicare, într-un interval orar stabilit pentru fiecare locație.

Sistemul de abonare poate fi personalizat atât în ceea ce privește frecvența, săptămânală sau bilunară cu opțiune de săptămâni de vacanță, dimensiunea coșurilor: mic, mediu și mare, precum și modalitatea de plată, care poate fi integrală sau în rate lunare, trimestriale ori semestriale.

Printre principalele avantaje ale abonamentelor se numără: reduceri de costuri între 5% și 25% față de prețul legumelor la bucată, precum și reduceri de 10% la legumele și răsadurile vândute la bucată achiziționate suplimentar de către toți abonații. Coșurile conțin între 6 și 15 varietăți de legume de sezon, iar un abonament anual cu frecvența de livrare săptămânală include 52 de coșuri sau 46, dacă este aleasă opțiunea cu șase săptămâni de vacanță. De exemplu, valoarea unui coș mediu, suficient pentru 2-3 persoane, cu frecvență săptămânală și plata integrală este de 73 lei, respectiv 81 lei cu plata lunară.

„Pentru Kaufland, parteneriatul strategic cu ICPR și fondarea primei fermei regenerative, anul trecut, sunt motive de mândrie. Prioritatea noastră este să oferim clienților produse de cea mai bună calitate, având în vedere totodată protejarea mediului și susținerea agriculturii locale. Proiectul Sol și Suflet cuprinde toate aceste direcții și ne oferă șansa să punem la dispoziția clienților primele produse ale fermei, prin intermediul platformei online. În plus, cutiile cu legume proaspete Sol și Suflet se vor regăsi în curând și în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu, din București.”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

„Lansarea magazinului online solsisuflet.ro reprezintă un nou pas important pentru agricultura regenerativă din România. În acest moment, oamenii pot cumpăra produse cultivate 100% natural, fără a fi stropite cu substanțe chimice, iar tot acest proces are loc în același timp cu protejarea solului, biodiversității, dezvoltarea modelului de cultură regenerativ-organic și a centrului educațional rezidențial”, a completat Ionuț Bădică, Președinte Institutul de Cercetare în Permacultură din România.

Sol și Suflet este un proiect lansat în februarie 2021, care include prima fermă de agricultură regenerativă din România și un centru educațional pentru fermierii aflați la început de drum. Pe lângă aspectele de producție și educație, ferma dezvoltă un model de cultură regenerativ-organic la scară umană și utilizează tehnici și strategii inovatoare de creștere a fertilității solului, maximizare a producției,creștere a eficienței muncii, și a calității vieții fermierului, cum ar fi cultivarea minimală, activarea microbiologiei solului, legumicultură biointensivă, design de permacultură etc.

În cadrul fermei, sunt cultivate aproximativ 50 de soiuri de legume, verdețuri, plante aromatice și medicinale, produse crescute în sistem regenerativ organic.

Mai multe informații despre noul magazin online și sistemul de abonamente pot fi regăsite pe: solsisuflet.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri