Tehnologia și segmentul de îngrijire a pielii au devenit două domenii aduse împreună tot mai des în ultimii ani, pentru a îmbunătăți semnificativ produsele oferite și ritualurile de îngrijire. Notino, unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri și cosmetice, este întotdeauna conectat la cele mai noi trenduri din industria de frumusețe și cu nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor, adăugând permanent noi produse în oferta sa.

Comunicat de presă

Astfel, retailerul lansează noua colecție de dispozitive de frumusețe, Notino Beauty Electro Collection, care pune în valoare puterea tehnologiei, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate în materie de îngrijire a pielii. Cu noua colecție, orice rutină de skin care este dusă la nivelul următor, prin tratamente avansate de îngrijire a pielii, în confortul propriei case.

Colecția Notino Beauty Electro include patru dispozitive de îngrijire pentru ten, care pot fi integrate cu ușurință în orice tip de rutină, ajutându-i pe utilizatorii acestora să obțină rezultatele pe care le urmăresc atunci când vine vorba de tenul lor.

  • Peria de curățare pentru ten și accesoriul de masaj cu încălzire pentru zona ochilor

Acest dispozitiv curăță delicat și oferă o îngrijire premium pentru ten. Peria poate fi folosită zilnic în procesul de demachiere, însă are opțiunea de a oferi și o curățare profundă atunci când tenul are nevoie de o îngrijire suplimentară. Prin întoarcerea dispozitivului, utilizatorii pot descoperi o altă funcție a acestuia: masaj cald al zonei din jurul ochilor, care oferă relaxare zonelor sensibile din jurul ochilor, dar are și rolul de a stimula efectele altor tratamente și de a preveni semnele de îmbătrânire prematură a pielii. Poate fi folosit împreună cu produse precum gel, spumă, ulei sau alte produse de curățare a tenului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Interviu cu Dr. Stomatolog Mina Camelia Vasiliu: „Zâmbetul unui pacient la finalul tratamentului este sursă pură de energie catalizatoare, pozitivă, motivantă” Un secol de inventivitate și produse electronice de lux - Loewe sărbătorește 100 de ani TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023
  • Dispozitiv pentru a accelera efectele măștii de față

Produsul de accelerare a efectelor măștii de față are la bază o tehnologie care permite selectarea terapiei cu lumină, în funcție de rezultatul dorit. Indiferent dacă este folosit pentru luminozitate, hidratare sau calmare a tenului, lumina și căldura corespunzătoare vor intensifica efectele oricărei măști, fie aceasta textilă sau cremă, cu rezultate vizibile în doar șase minute. Dispozitivul poate fi folosit împreună cu masca de față preferată, cremă, gel sau textilă.

  • Dispozitiv sonic de curățare cu husă de călătorie

Combinația dintre perii de silicon, vibrațiile și funcția termică contribuie la îndepărtarea impurităților, a celulelor de piele moartă și a sebumului, în doar două minute. Dispozitivul are trei niveluri de intensitate, în funcție de nevoile fiecărui tip de ten. De asemenea, are o formă compactă practică, dar cu o suprafață de curățare suficient de mare, pentru a putea îngriji corespunzător fiecare parte a tenului. Dispozitivul sonic poate fi utilizat împreună cu gel de curățare, spumă, ulei sau alte produse de curățare a tenului.

Alexandrion Group a inaugurat a doua distilerie Miopia – boala care limitează orizonturile, dar care privește către generațiile următoare A fost odată ca niciodată… povestea cu iepurele, broasca și testul de sarcină făcut acasă

Acest dispozitiv este special conceput pentru persoanele care nu își întrerup ritualul de îngrijire a pielii în nicio perioadă a anului, nici măcar în vacanțe, și care își doresc să se bucure de un ten cu adevărat curat, chiar și atunci când nu sunt acasă.

  • Dispozitiv de curățare cu ultrasunete pentru față

Spatula cu ultrasunete funcționează pe principiul acestor unde sonore, îndepărtând impuritățile, celulele de piele moartă și sebumul în exces, mult mai eficient decât orice altă perie pentru curățare. În plus, spatula intensifică efectul serumurilor sau al altor produse aplicate pe ten, indiferent că sunt folosite pentru diminuarea ridurilor, împotriva acneei sau pentru un aspect frumos al pielii. Spatula are două setări: opțiunea pentru curățarea tenului, care se folosește pe pielea umedă, și cea pentru încorporarea produselor de îngrijire a tenului, precum serumurile.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare 20 Învățăminte și citate de la Dalai Lama care te ajută să îți regăsești pacea interioară

Toate cele patru dispozitive sunt ușor de utilizat, oferindu-le consumatorilor accesul la o rutină de îngrijire a tenului cât mai facilă, dar cu rezultate superioare după fiecare utilizare. Toate produsele sunt disponibile pe website-ul Notino.ro și pe aplicația mobilă Notino.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri