Toamna aceasta, Marks & Spencer a pregătit pentru cei mici cele mai cool uniforme pentru începerea școlii! Concepute cu grijă, din materiale confortabile, acestea sunt create pentru a rezista în fața oricărei aventuri, aducând totodată o abordare fresh în garderoba celor mici.

Comunicat de presă

Ideale pentru micii exploratori, piesele sunt create cu ajutorul inovațiilor tehnologice, cum este Ultimate Shirt, tehnologie care ajută la menținerea materialelor în bună stare vreme îndelungată, fiind în același timp ușor de călcat, necesitând doar presare rapidă în prealabil, la care se adaugă o rezistență mare la pete. Totodată, cunoscutele tricouri polo StayNEW™ sunt realizate din materiale sustenabile și beneficiază de o tehnologie care ajută la menținerea culorilor, păstrându-le aspectul vibrant chiar și după numeroase spălări.

Uniforma nu trebuie să reprezinte un stres pentru copii, ci din contră, aceasta ar trebui să fie realizată astfel încât să fie adaptată nevoilor acestora. În acest sens, cămășile cu sistem Velcro, oferă o închidere ușoară, în timp ce tehnologia Expandicuff™ propune manșete elastice pentru o îmbrăcare mai ușoară și confort, ideale pentru diminețile agitate în care timpul este inamicul părinților. Pantalonii pe care Marks & Spencer îi propune pentru noul început de an școlar vin într-o gamă largă de modele, mărimi și lungimi, cu talie flexibilă și tivuri reglabile. Noutatea din acest sezon o reprezintă faptul că tivurile sunt ajustabile, astfel că, acestea se pot desface până la 3 cm în plus, ceea ce înseamnă că pot fi purtați cu ușurință pe tot parcursul anului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

De la rucsacuri cu Minecraft, unicorni și dinozauri, până la cele cu imprimeu leopard, Marks & Spencer vine în atenția părinților cu accesorii de care cei mici se vor îndrăgosti din primul moment! Cu detalii atent gândite, accesoriile din noua colecție oferă o notă creativă și distractivă oricărei ținute.

Piesele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și online: www.marksandspencer.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri