Finalul verii vine cu surprize din partea epantofi.ro, care își prezintă ultima campanie dedicată sezonului. Aceasta se concentrează asupra alegerilor în materie de încălțăminte și accesorii adecvate pentru weekend-uri petrecute în oraș, în centrul atenției fiind pantofii sport de la Adidas și Superga.

Comunicat de presă

Fiecare weekend îți aduce noi aventuri! Plimbări pe lac, escapade la malul mării sau chiar excursii spontane cu prietenii. Dacă ești o persoană care admiră stilul streetwear, dar și eleganța unui outfit, atunci vei ador selecția din gama disponibilă pe epantofi.ro pe care am realizat-o în paragrafele următoare!

Espadrile - eleganța și confortul pot funcționa perfect pentru un look de vis. Espadrilele reprezintă o piesă vestimentară care poate fi combinată într-o multitudine de variante. De exemplu, espadrilele de la Superga sunt create dintr-un material care nu îngreunează piciorul, cu un interior textil și aspect boho. Dat fiind faptul că sunt atât de ușor de purtat și întreținut, această pereche de încălțăminte este adecvată atât pentru zilele pline la job, cât și escapade în oraș alături de prieteni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Teniși cu platformă - finalul lunii august trebuie încheiat cu stil, eleganță și un touch personal. Tocmai de aceea, teniși cu platformă sunt o alegere care va reuși să îți scoată ținuta în evidență. Modelul Adidas Nizza este exemplul ideal. O pereche de încălțăminte care are la bază tehnologia Clarks Unstructured, ce permite lejeritate, flexibilitate, dar și câțiva cm în plus. Tenișii cu platformă sunt perfecți pentru zilele în care vrei să te lași condusă într-un traseu complet spontan - un brunch cu prietenii, o după masă la cinema, și în cele din urmă, o seară în oraș de neuitat. Weekend-ul ideal se poartă în teniși cu platformă!

Accesorii - pe lângă pantofii comozi, partea de accesorizare e la fel de importantă. Aceasta contribuie în a oferi complementaritate look-ului și un plus în ceea ce privește styling-ul. Luna august continuă în aceeași linie uniformă când vine vorba de acest subiect, cele mai populare tendințe fiind în continuare rucsacii compartimentați smart și înclinați spre o funcționalitate ridicată, gențile tip husă pentru telefoane, și nu în ultimul rând, șepcile și bucket hat-urile.

Dacă îți dorești să închei vara într-un mod ce îți exprimă creativitatea stilistică cât mai mult, descoperă întreaga colecție de vară la un singur click distanță, accesând epantofi.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri