5 August 2022 publicat în Noutati 7 share-uri

Fie că vrei te bucuri de soare într-o zi perfectă de plajă sau să-ți petreci timpul relaxându-te în cele mai bune hoteluri din întreaga lume, important este să ții cont de câteva sfaturi.

Luna august este luna preferată pentru concedii și călătorii, iar cei mai mulți o preferă fiind ultima lună a verii. În timp ce unele persoane își propun să exploreze țărmurile îndepărtate și să meargă la plajă, să testeze noi specialități culinare, altele își doresc să viziteze locurile încărcate cu istorie sau clădirile zgârie-norI ale celor mai mari orașe. Fie că vrei te bucuri de soare într-o zi perfectă de plajă sau să-ți petreci timpul relaxându-te în cele mai bune hoteluri din întreaga lume, important este să ții cont de câteva sfaturi.

Dacă preferi marea și soarele, medicii recomandă să ai grijă între intervalele 12:00-16:00 și să nu te expui la soare, mai ales că în luna august sunt înregistrate cele mai ridicate temperaturi din timpul anului. Este important să folosim întotdeauna creme cu factor ridicat de protecție solară, indiferent dacă stăm sau nu pe plajă și să purtăm haine din materiale naturale, care să fie cât mai lejere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Hidratarea, esențială în concediu

Când călătorești, rutina ta zilnică se schimbă de cele mai multe ori. O provocare pentru mulți dintre noi este să rămânem hidratați tot restul zilei. Acasă sau la birou, ai acces la apă tot timpul, însă când ești la plajă preferi un cocktail și de cele mai multe ori uiți să bei apă.

Dacă nu ești obișnuit să consumi cantități mari de apă, încearcă o infuzie, pentru a schimba gustul apei. Poți încerca un Microdrink din colecția Summer Vibe de la Waterdrop- un cub compact, ușor de transportat oriunde, revigorant, cu extracte din fructe, ierburi și vitamine. În plus, are un aport caloric mic, întrucât nu conține zahăr sau conservanți și se regăsește în mai mult sortimente, printre care BOOST (coacăze negre, flori de soc și fructe de acai), YOUTH (piersică, ghimbir, ginseng și aloe), ), ZEN (Carambola - Ceai alb - Iarbă de lămâie), RELAX (Floare de hibiscus - Acerola – Aronia) și NERO (Mure - Guarana - Nucă de cola)

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Datorită efectului său stimulant și conținutului său de cofeină, nuca de cola este considerată și un remediu miraculos pentru oboseală. În schimb, extractele de ginseng conținute în capsulele YOUTH transformă apa într-o băutură indispensabilă plină de ingrediente unice. Dacă preferi ca băutura ta să fie rece folosește tava pentru batoanele de gheață de la Waterdrop, un must-have pentru un Microdrink revigorant.

Deșeurile afectează industria turismului

Turismul este una dintre cele mai mari industrii din lume și, totodată, are impact semnificativ asupra mediului. De cele mai multe ori, turismul generează cantități uriașe de deșeuri. Apa îmbuteliată poate fi o alegere convenabilă, dar are ca rezultat cantități uriașe de deșeuri de plastic. Sticlele reutilizabile sunt alternative excelente, iar majoritatea hotelurilor oferă rezerve de apă considerabile. O astfel de variantă sunt recipientele de la Waterdrop ce se regăsesc și în colecția Summer Vibe. Confecționate din sticlă borosilicată, în culori vii, acestea sunt perfecte pentru concedii, plimbări lungi pe plajă și zile însorite la piscină. Datorită capacului de bambus recipientele se închid ușor, astfel că băutura ta va rămâne proaspătă și nu se va vărsa.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Hidratarea zilnică și protejarea pielii împotriva razelor soarelui reprezintă reguli esențiale pentru un concediu reușit. De asemenea, dacă alegi să te hidratezi în mod corect, reducând consumul de plastic, vei renunța la substanțele chimice din recipientele din plastic dăunătoare organismului tău.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri