Sari în Crocs și exprimă-te alegând pantofi în culoarea ta preferată și decorează-le cu agrafe Jibbitz!

Comunicat de presă

Crocs au revenit pe străzile modei și au devenit parte din oferta CCC pentru a cuceri inimile celor care țintesc confortul și tendințele actuale. Pantofii Crocs sunt disponibili în culori electrizante și vin însoțiți de agrafe Jibbitz originale. Alege un set care se potrivește perfect cu starea ta de spirit și personalitatea ta.

Crocs reprezintă o combinație de confort și distracție - ideali pentru persoanele cărora le place să experimenteze diverse stiluri în modă și cunosc foarte bine tendințele. Sunt companionul perfect pentru plajă, o plimbare sau o excursie de vară în natură. Iar cu sezonul festivalurilor de vară în plină desfășurare, pantofii Crocs vor fi alegerea perfectă pentru ținutele speciale de festival, completând asocieri și combiinații de stil cool și colorate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Crocs schimbă regulile styling-ului prin cele mai noi colecții Karpatia Horse Show 2022: șapte premii pentru România, 15 mii de spectatori și o atmosferă chic!

CCC și-a extins oferta de produse prin noi modele ale iubiților pantofi Crocs: în culori foarte căutate - de la roșu intens, roz, la mentă pastel sau alb clasic. Agrafele Jibbitz amuzante fac și ele parte din ofertă. Personalizează-ți încălțămintea preferată de vară schimbându-le în funcție de starea ta de spirit.

Agrafele Jibbitz originale vor fi disponibile în oferta CCC în mai multe variante. Datorită mecanismului simplu de aplicare și scoatere, pantofii vor căpăta un look nou în fiecare zi. Lasă-ți imaginația să zboare și combină-le după propriul stil! Asortează și asociază gama largă de modele și culori ale accesoriilor pe pantofii tăi preferați Crocs pentru a crea cele mai cool stiluri ale verii.

Colecția Crocs este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri