T7 Shield - SSD-ul portabil de la Samsung - siguranță și acces rapid pentru profesioniștii din domeniile creative și pentru utilizatorii aflați în mișcare

Noul SSD extern, de mărimea unui card de credit, oferă transfer de date la viteze foarte mari pentru crearea de conținut outdoor și indoor, având un design care-l face rezistent la căderi, apă și praf  Menținând performanța la transferul de fișiere mari, dispozitivul T7 Shield este ideal pentru înregistrarea și editarea video de înaltă definiție

Comunicat de presă

Vara vine cu o veste bună de la Samsung Electronics, mult-așteptatul dispozitiv de stocare externă T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD), care are performanțe și fiabilitate excepționale, este acum disponibil și în România. Având un design rezistent și o mărime similară unui card de credit, SSD-ul portabil T7 Shield încape cu ușurință în orice bagaj, oferind opțiunea de a stoca fișiere mari pe un dispozitiv foarte rezistent la șocuri și alte riscuri externe. Astfel, cei care călătoresc în această vară își pot stoca amintirile pe un SSD ușor și foarte sigur.

T7 Shield este cel mai nou produs din familia de SSD-uri portabile Samsung T7, care include T7 - un driver pentru utilizare zilnică, care oferă viteze incredibil de mari într-un design elegant, și T7 Touch[i], un PSSD premiat de CES, cu un senzor de amprentă integrat, pentru o protecție sporită a datelor.

„Profesioniștii și utilizatorii din domeniile creative au nevoie de SSD-uri durabile, fiabile și de înaltă performanță, care grantează că datele lor vor rămâne protejate, chiar și atunci când dispozitivele sunt scăpate pe jos, expuse la apă sau utilizate în aer liber", a declarat KyuYoung Lee, vicepreședinte al Memory Brand Product Biz Team la Samsung Electronics.

T7 Shield oferă o compatibilitate extinsă, permițând consumatorilor să conecteze noul SSD la mai multe dispozitive, inclusiv PC-uri, smartphone-uri Android și console de jocuri.

Durabilitate cu grad de protecție IP65

T7 Shield este cel mai rezistent PSSD de la Samsung, fiind ideal pentru creatorii de conținut în aer liber sau pentru călătorii care au nevoie de dispozitive care oferă spațiu de stocare amplu, fără a se îngrijora de pierderea datelor în urma expunerii acestora la intemperii sau a altor incidente. Proiectat cu grijă de Samsung cu o abordare din interior spre exterior, T7 Shield este rezistent la șocuri în cazul unor căderi de până la trei metri[ii], fiind în același timp certificat IP65 ca fiind rezistent la praf și apă[iii]. Deși este caracterizat de un nou design robust, T7 Shield este compact și ușor, cântărind doar 98 de grame.

Performanțe excepționale

T7 Shield oferă o viteză de citire de 1.050 megabytes pe secundă (MB/s) și o viteză de scriere de 1.000 MB/s[iv] - cele mai rapide viteze de transfer disponibile în prezent, conform standardului USB 3.2 Gen2[v]. Acesta este de aproximativ două ori mai rapid decât predecesorul său, T5, și de până la 9,5 ori mai rapid decât hard disk-urile externe (HDD)[vi], economisind timp prețios pentru consumatori, creatori digitali și profesioniști.

Samsung a optimizat, de asemenea, interiorul și exteriorul produsului, prin schimbarea materialului exterior și îmbunătățirea software-ului din T7 Shield, pentru a rezolva problema scăderii performanțelor și supraîncălzirea care apar la transferul de fișiere mari. Datorită acestor modificări, produsul rămâne performant chiar și atunci când sunt mutate fișiere cu dimensiuni de 2TB. Generarea de căldură este redusă la minimum, ceea ce ajută la rezolvarea inconveniențelor pe care le pot întâmpina consumatorii. Astfel, este posibilă transmiterea de date în mod stabil, fără scăderea performanței[vii], chiar și atunci când se execută sarcini continue, cu un volum mare de date, cum ar fi înregistrarea, editarea, codificarea și redarea video de înaltă calitate. Acest lucru reduce riscul legat de funcționarea inconsecventă a produsului.

Compatibilitate extinsă și securitate ridicată

Proiectat pentru a funcționa pe mai multe dispozitive, T7 Shield de la Samsung poate stoca un număr mare de imagini, jocuri, precum și videoclipuri 4K și 8K, indiferent dacă sunt pe PC, Mac, smartphone (Android) sau consolă de jocuri[viii]. În plus, T7 Shield are o securitate consolidată (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) cu criptare hardware, astfel încât datele utilizatorilor continuă să fie protejate chiar dacă T7 Shield este pierdut. În plus, acesta oferă acces la Magician Software de la Samsung, care le permite utilizatorilor să gestioneze în mod convenabil unitatea.

Ambalaj ecologic

La fel ca și în cazul celorlalte game de SSD-uri portabile Samsung, pentru T7 Shield este utilizată o treime din ambalaj, în comparație cu generațiile anterioare, reducând emisiile de gaze cu efect de seră în timpul producției.

Disponibil în culorile bej, negru și albastru, T7 Shield este disponibil în variante de 1TB și 2TB, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de cazuri de utilizare. Unitatea este livrată cu un cablu USB Type-C-to-C și un cablu USB Type-C-to-A și include o garanție limitată de trei ani.

În România, produsul se poate achiziționa prin partenerii Altex și E-mag. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://samsung.com/portable-ssd.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri