28 Iunie 2022 publicat în Noutati 30 share-uri

Centrul Comercial Auchan Titan anunță deschiderea expoziției Față în față, un demers artistic emoționant dedicat iubitorilor de pictură, dar și tuturor celor ce apreciază frumosul.

Comunicat de presă

Astfel, în perioada 28 iunie - 12 iulie, zilnic între orele 10:00 și 21:00, în Centrul Comercial Auchan Titan, vizitatorii sunt așteptați să admire picturile unor artiste cunoscute și apreciate: Simona Niculae și Teodora Simona Tudor (TST), pictorițe ce au expus cu mult succes în cadrul centrului comercial și anul trecut.

Mai mult, anul acesta vizitatorii centrului comercial sunt invitați să descopere o artistă specială și sensibilă din Republica Moldova, Margarita Bodarev, dar și să se lase surprinși de talentul unui copil, pictorul Teo Leonte.

Expoziția poate fi vizitată gratuit în intervalul menționat.

Descoperă artistele care pun emoția pe pânză

Simona Niculae declară că tot ceea ce o înconjoară influențează în mod direct subiectele operelor sale, cu toate acestea cea mai importantă sursă de inspirație o reprezintă propria experiență. Picturile sale sunt un studiu despre emoții și experiențe, un jurnal intim al complexității și diversității naturii umane. Contrastele îndrăznețe de lumină și culoare desenează adesea situații psihologice sau sociale ale persoanelor descrise.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Farmec deschide cel mai nou magazin de brand în București Farmec deschide cel mai nou magazin de brand în București   PRIMARK A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN ÎN ROMÂNIA

Pentru TST, arta este propriul suflet, deoarece pictează ceea ce simte, ceea ce o face fericită și liberă. Chiar și în momentele mai întunecate ale vieții ei, încercă să vădă lumina și speranța; iar culorile sunt emoțiile și trăirile adunate de-a lungul vieții. Astfel, fiecare pictură vibreză de sentimente nobile și pure.

Inspirată de femei, pentru femei

Margarita Bodarev, o artistă româncă născută în Republica Moldova, se inspiră din viața cotidiană a femeii moderne și creează portrete feminine prin suprapunerea de straturi transparente de acuarelă. Margarita realizează portrete umane bogate și emoționante folosind imagini, combinate cu culori abstracte și detalii, ilustrând astfel persoane sensibile, vulnerabile, emotionale.

Peste o tonă de haine și peste 400 de ghiozdane complet echipate cu rechizite, în prima etapă a campaniei ,,Școala fără pauză” derulată de Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City De Crăciun, momentele petrecute alături de cei dragi dau valoare cadourilor

Pictura ca terapie

Pentru Teo Leonte, un tânăr pictor din Fetești, pictura este refugiu, alinare și terapie. Acesta a început să picteze din joacă, după ce a suferit în copilărie un accident rutier, iar astăzi a ajuns la cea de-a doua expoziție. Pânzele lui Teo ilustrează emoțiile și trăirile sale din prezent, dar și lumea așa cum se vede ea prin ochii unui adolescent.

Expoziția Față în față poate fi admirată gratuit de toți vizitatorii în cadrul centrului comercial la parter, la baza scărilor rulante, în zona dintre C&A și H&M. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site-ul centrului comercial, www.centrulcomercialauchan.ro, precum și pe pagina de Facebook dedicată, https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan.

De Crăciun, dăruiește surprize celor dragi alături de ParkLake PRIMARK ÎȘI LANSEAZĂ OFERTA EXTINSĂ ÎN ROMÂNIA PE 15 DECEMBRIE MedLife lansează primul Centru de Medicină a Stilului de Viață din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri