Nutrilite lansează o serie de suplimente care pot fi integrate cu ușurință în rutina ta zilnică, acoperind nevoi ce pot apărea pe parcursul a 24 ore: Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop și Nutrilite Sleep Easy.

Comunicat de presă

Un stil de viață sănătos și echilibrat reprezintă elemente cheie pentru viața de zi cu zi, iar suplimentele pot fi soluția pentru a îndeplini nevoile corpului tău, în special în timpul perioadelor aglomerate. Pe parcursul zilei, aceste nevoi se pot schimba: de la o doză de energie pentru a face față cu brio rutinei de dimineață și după-masă, până la un somn liniștitor pentru a fi în formă următoarea zi.

Tocmai de aceea Nutrilite, cel mai recunoscut brand[1] pentru vitamine și suplimente la nivel mondial, a creat o serie nouă de produse. Datorită aspectului și gustului delicios, acestea pot fi cu ușurință integrate în dieta ta zilnică. Combinând nutrienți esențiali cu ingrediente atent selecționate, produsele susțin o rutină sănătoasă pe parcursul întregii zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop și Nutrilite Sleep Easy sunt parte din această nouă gamă de produse, adresând două nevoi specifice și complementare:

  1. Ești în căutarea unei doze de energie? 32% dintre adulții din UE (cu vârsta peste 18 ani) suferă de oboseală și lipsă de energie, iar 41% dintre femeile din generația Millenials identifică oboseala și lipsa de energie drept una dintre principalele probleme de sănătate. Prin urmare, Nutrilite a conceput Nutrilite Can't Stop, Won't Stop – Fii de neoprit cu cofeină naturală din mate, pentru a ajuta la reducerea oboselii și a contracara lipsa de energie.
  1. Ai probleme cu somnul? 23% din totalul populației europene suferă de probleme de somn. De fapt, somnul este preocuparea numărul 6 în rândul femeilor din generația Millenials, din UE. Două treimi dintre mamele acestei categorii au continuat să-și urmeze pasiunile personale după ce au avut copii, lucru ce le-a redus semnificativ timpul de relaxare. Astfel, Nutrilite a introdus Nutrilite Sleep Easy – Somn ușor, care conține melatonină, vitamina B6 și mușețel pentru a te ajuta la îmbunătățirea somnului, relaxare și susținere a sistemului nervos.

Aceste produse sunt rezultatul a 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, un brand de încredere care combină perfect știința și natura, dar în cea mai mare parte asigură faptul că aceste suplimente îndeplinesc standardele înalte ale brand-ului: ingrediente de calitate și procese de producție de încredere.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop - Fii de neoprit

În zilele noastre, milenialii care muncesc din greu, ajungând în nenumărate cazuri să facă multitasking, ar putea avea nevoie de acest sprijin suplimentar pentru a-și crește nivelul de energie. Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop este prezentat sub formă de pliculeț, este gustos și ușor de luat, datorită formatului său practic.

Așa că... revigorează-te și nu te opri! Acest stick gustos cu aromă de piersici conține:

  • Vitamina B1, B6, B12, C și Mg - care contribuie la metabolismul energetic normal; în plus, vitamina B6, B12, C și Mg contribuie și la reducerea oboselii.
  • Extract de mate – cu cofeină naturală (8%), care are proprietăți stimulatoare și tonice ce ajută la crearea unei rezistențe împotriva oboselii mentale și fizice.

Nutrilite Sleep Easy – Somn ușor

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Paradoxal, preocupările zilnice, responsabilitățile și stresul pot duce la probleme de somn. Acesta este motivul pentru care Nutrilite a creat Nutrilite Sleep Easy: un supliment to-go delicios, conceput pentru a fi gustos, ușor și convenabil de luat.

Suplimentul conține:

  • Melatonină - ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi.
  • Vitamina B6 - contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la îndeplinirea funcției psihologie
  • Mușețel - contribuie la relaxare și este un antioxidant.
  • Extract de hamei - alt antioxidant.

Ești gata pentru următoarea etapă a călătoriei Nutrilite? Rămâi pe fază pentru că ceea ce va urma te va face….să strălucești!


[1] Sursa: Euromonitor International Limited: categoria vitamine și suplimente pentru dietă, %cota valorii de retail, 2020.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri