Fie că vorbim de starea de spirit, de viața profesională sau de îngrijirea personală, echilibrul este cel mai căutat aliat al acestor vremuri. Ca și tine, părul tău are nevoie de echilibru pentru a crește puternic și strălucitor. În acest sens, Syoss își continuă misiunea de a oferi părului îngrijirea de care are nevoie, printr-o inovație. Noul balsam ”Syoss Intensive Conditioner” lasă părul neted, rezistent și de 20 de ori mai puternic*, prevenind în același timp deteriorarea ulterioară. Un produs cu efect imediat.

Comunicat de presă

Descoperiți noua colecție de balsamuri ”SYOSS INTENSIVE CONDITIONER”, ce are la bază o formulă mai bogată decât un balsam și mai ușoară decât o mască, menită să ofere părului rezistență, îngrijire intensivă și să prevină deteriorarea ulterioară. Formula concepută de experții Syoss conține de 5 ori mai mulți aminoacizi concentrați care întăresc și fortifică, în timp ce agenții de îngrijire netezesc și descurcă fără a îngreuna firul de păr.

Ineditul acestui nou produs constă în faptul că oferă o îngrijire intensă, caracteristică produselor tratament, însă într-un timp foarte scurt. După aplicarea noului SYOSS INTENSIVE CONDITIONER, părul poate fi clătit imediat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. gotCurlz – o inovație în materie de îngrijire a părului creț de la got2b Sesderma lansează campania de analiză a tenului “Listening to your skin!” MagnaPharm aduce vești bune pentru pielea ta de la brand-ul Cantabria Labs! Brand-ul de referință pe piața de dermatocosmetice din Europa este acum și în România!

Noul Syoss Intensive Conditioner este disponibil în trei variante, în funcție de nevoile părului:

Syoss Intensive Conditioner Repair, 250 ml - Formula cu alge Wakame este special dezvoltată pentru părul uscat și deteriorat. Fortifică părul pentru 95% mai puțin păr rupt* și repară în profunzime părul deteriorat.

Syoss Intensive Conditioner Keratin, 250 ml – Formula cu lotus albastru netezește fibra capilară și redă strălucirea părului, combate părul fragil. Pentru păr deteriorat.

Syoss Intensive Conditioner Color, 250 ml - Formula cu floare de Tsubaki este special dezvoltată pentru părul vopsit și/sau cu șuvițe. Protejează intensitatea culorii și previne decolorarea pentru până la 12 săptămâni.

Alături de Syoss Intensive Conditioner, vă recomandăm utilizarea întregii game Syoss care răspunde nevoii părului dumneavoastră. Pe https://www.syoss.ro/ găsiți toate produsele Syoss dedicate îngrijirii părului, de la șampoane, balsamuri, la tratamente și uleiuri pentru o îngrijire profundă a părului.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Susține-ți frumusețea din interior! Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501

*comparativ cu părul netratat anterior


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri