AVON anunță, în premieră, colaborarea cu Valeria Lungu, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Cu o comunitate de peste 1.4 milioane de fani pe TikTok și aproape 350 de mii de fani pe Instagram, Valeria devine pentru prima dată ambasadorul unui brand de beauty, promovând cele mai noi produse și trenduri de make-up alături de Avon.

Comunicat de presă

Carismatică și autentică, Valeria Lungu este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din țară, remarcându-se prin creativitate și non-conformism. Postările, video-urile și reel-urile create de ea devin rapid virale în rândul a sute de mii de urmăritori din România, dar și din afară.

Alături de AVON, Valeria va inspira femeile să își exprime creativitatea prin machiajul pe care îl poartă în fiecare zi și să fie la curent cu ultimele trenduri în make-up. De la farduri în nuanțe pigmentate, eyelinere grafice, rujuri mate, satinate sau glossy și până la blush-uri, Valeria va oferi idei, sfaturi și tutoriale pentru cele mai cool look-uri, create cu ajutorul produselor AVON.

„Sunt foarte mândră că oficial voi face parte din familia AVON, fiind unul dintre brandurile cu care am crescut și a căror calitate nu m-a dezamăgit niciodată. Ador viteza cu care AVON lansează noi produse și faptul că ține mereu pasul cu trendurile de make-up. Să reprezint brandul în calitate de Ambasador Digital în acest an reprezintă un proiect special pentru mine. Abia aștept să vedeți ce lucruri frumoase voi pregăti pentru voi!”, a declarat Valeria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele opt episoade din serialul WEDNESDAY sunt disponibile pe Netflix InterContinental Athénée Palace Bucharest aduce o nouă eră a rafinamentului în industria ospitalității de lux din România Cele mai frumoase citate despre zilele ploioase de toamnă

Colaborarea Valeriei cu AVON în calitate de Ambasador debutează odată cu lansarea noii mascara Legendary Lengths, care alungește genele cu până la 50% și le triplează volumul, pentru a-ți oferi look-ul pe care ți l-ai dorit mereu și volumul pe care îl iubești.

Noua formulă specială oferă mai multă alungire decât orice altă mascara AVON, în timp ce periuța fermă din silicon ajută la aplicarea cu ușurință a produsului, reușind să separe și să definească chiar și acele gene greu de atins. În plus, formula își face efectul pe durata întregii zile, fără a păta pielea sau a încărca genele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri